Het vakantiepark van Roompot gelegen in Wanneperveen Nederland heet Waterpark Belterwiede. Deze ruime bungalows met eigen aanlegsteiger beschikken over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Wanneperveen. en ontdek daarnaast wat de omgeving van Overijssel nog meer te bieden heeft.

Roompot Wanneperveen

Waterpark Belterwiede in Nederland: accommodaties

De ruime, vrijstaande bungalows van Waterpark Belterwiede liggen direct aan het glinsterende water van de Belterwijde en Beulakerwijde. Twee grote meren in de Kop van Overijssel. Op dit park zijn waterliefhebbers helemaal op hun plek. Sla bijvoorbeeld je hengel uit vanaf de steiger van uw bungalow. Dineer op jouw terras aan het water, of maak een boottocht over de nabijgelegen meren. Zo laad je in een mum van tijd weer helemaal op!

De omgeving leent zich dan ook uitstekend voor het maken van leuke uitstapjes. Fiets door schilderachtige plaatsjes als Meppel en Giethoorn. Of maak een wandeling door Nationaal Park Weerribben-Wieden. En neem een kijkje in het gezellige Zwolle. Zoals je ziet, keuze genoeg.

Bij Waterpark Belterwiede kan je een vrijstaande villa boeken. Deze kunnen voor een bezetting tot maximum 10 personen. De watervilla’s van Waterpark Belterwiede hebben een terras aan het water met eigen aanlegsteiger. Alle accommodaties beschikken over een gratis Wi-Fi verbinding.

Type Breeuw bijvoorbeeld heeft op de begane grond een woonkamer met openslaande tuindeuren naar het terras aan het water. Daarnaast ook een open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en combi oven. Er is ook een bijkeuken met wasmachine. In de hal is een toilet. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer met douche. Dit Roompot vakantiepark kan je bovendien al boeken vanaf 202,- EUR.

Meer informatie

Roompot Wanneperveen, Waterpark Belterwiede: het adres

Het adres van vakantiepark Roompot in Wanneperveen, Waterpark Belterwiede is

Veneweg 193
7946 LP Wanneperveen
Overijssel
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen wij jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.