Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Walem Nederland. Dit autovrije park heet Bungalowpark Schin op Geul. Dit bungalowpark beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie door te brengen. Kortom ga onthaasten in Roompot Walem. Ontdek daarnaast wat er in de omgeving van Nederlands Limburg nog meer te beleven valt.

Roompot Walem

Bungalowpark Schin op Geul in Nederland: accommodaties

Het ruim opgezette Bungalowpark Schin op Geul ligt midden in het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg. De bungalows liggen op de zonzijde van een helling. Je kan bijgevolg altijd genieten van de zon. Op Schin op Geul zijn er bovendien meer dan genoeg voorzieningen voor het hele gezin. Denken we bijvoorbeeld aan een tennisbaan, een sportveld, een bowlingcentrum en een overdekt speelparadijs.

Maar ook de omgeving heeft veel te bieden. Zo kan je hier prachtig wandelen en fietsen. En bovendien kan je tochten maken over de meer dan 400 km off-road mountainbiketrails. Daarnaast ben je in mum van tijd in de steden als Maastricht, Aken en Luik. Waar je bijvoorbeeld heerlijk kan eten en uitgebreid winkelen. Maar je kan er ook wandelen langs de vele historische gebouwen en bijzondere musea bezoeken.

Vlak bij Bungalowpark Schin op Geul ligt het subtropisch zwemparadijs Mosaqua. Als gast ontvang je per weekend- of midweek verblijf 1 keer gratis toegang per persoon. Per weekverblijf ontvang je 2 keer gratis toegang per persoon. Het is uiteraard ook mogelijk om, met korting, entreekaartjes te kopen bij de receptie.

Op dit vakantiepark is Koos Konijn tijdens de zomervakantie aanwezig. Je kan tijdens deze periode ook deelnemen aan de gratis sport- en animatie activiteiten.

Bungalowpark Schin op Geul is een autovrij park. Je kan op de aankomst- en vertrekdagen je auto in- en uitladen bij de bungalow. Gedurende je verdere verblijf op het park kan je je auto parkeren op de centrale parkeerplaats.  De inrichting van de bungalows kan onderling verschillen. Let op! Bungalowpark Schin op Geul is gelegen in een heuvelachtig gebied. Hierdoor kunnen op het park zich relatief steile wegen bevinden.

Meer informatie

Roompot Walem, Bungalowpark Schin op Geul: het adres

Dit autovrije bungalowpark van Roompot in Walem, Bungalowpark Schin op Geul, ligt op het volgende adres:

Walem 1
6342 PA Walem
Limburg (NL)
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen wij jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.