Deze Roompot vakantiecamping is gelegen in Vrouwenpolder Nederland. Het domein heet camping De Zandput. Het beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Vrouwenpolder. En ontdek daarnaast nog wat de omgeving van Zeeland nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Vrouwenpolder

Camping De Zandput in Nederland accommodaties

Vanaf de familiebadplaats Vrouwenpolder rij je via mooie polderweggetjes en dijkjes de duinen tegemoet. Midden in de duinen, op een plek waar vroeger zand uit de binnenkant van de duinen werd gehaald, ligt onze familiecamping De Zandput. Maar niet alleen zand, ook het zoete water werd vroeger onttrokken aan de duinen. Dit voormalige ‘waterwingebied’ is nu een oase van rust en natuurschoon pal naast de camping. Welke uitgang van de camping je ook kiest, je gaat altijd het avontuur of de natuur tegemoet. Nemen we bijvoorbeeld het Noordzeestrand, de stadjes en dorpjes op het eiland Walcheren, het Veerse meer of wandel- en fietspaden langs dijken, bossen of polderlandschappen.

Bovendien hebben de stranden van Vrouwenpolder een Blauwe Vlag. Dit is een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

De gasten van Camping De Zandput hebben bovendien gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs op Roompot Beach Resort in Kamperland.

Je verblijft bij camping De Zandput in een vrijstaand bungalow of een Safaritent. De gerestylede, vrijstaande bungalow is geschikt voor 5 personen. In de woonkamer staat er een smart-tv en een eethoek. De keuken is voorzien van een vaatwasser, microgolf en oven. De bungalow telt 3 slaapkamers met boxspring bedden. Eén van de slaapkamers heeft bovendien een eigen televisie. Verder is er een badkamer met douche in bad, dubbele wastafels en een toilet. In de omheinde tuin – die gelegen is op het zuiden – is er een gemeubileerd terras. Je maakt gratis gebruik van WiFi op de kampeerplaatsen en in de Safaritenten.

Meer informatie

Roompot Vrouwenpolder, Camping De Zandput: het adres

Het adres van camping Roompot in Vrouwenpolder, Camping De Zandput, is:

Vroondijk 9
4354 NN Vrouwenpolder
Zeeland
Nederland

Voor meer vakantieparken met een subtropisch zwembad verwijzen wij jou dan ook heel graag door naar onze pagina Subtropisch zwemparadijs.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.