Het vakantiepark van Roompot gelegen in Volendam Nederland heet Marinapark Volendam.  De bungalows zijn voorzien voor een bezetting van 4 tot 12 personen. Ze beschikken over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Ga onthaasten bij Roompot Volendam Noord-Holland en ontdekt daarbij ook wat de omgeving te bieden heeft.

Roompot Volendam

Marinapark Volendam Nederland accommodaties

Enkel in Volendam vind je zoveel oeroude Hollandse tradities. Het zal je dan ook niet verwonderen dat – vanuit de hele wereld – hier elke dag duizenden mensen de sfeer komen proeven. In Volendam zal je volop genieten van de gezelligheid. Je vindt er bovendien nog traditionele klederdracht, houten huizen, gerookte paling, boten en de typische klompen.

Geheel opgetrokken in deze typisch Volendamse bouwstijl ligt Marinapark Volendam. Je logeert er in een comfortabele geschakelde vakantiewoning met mogelijks zicht op het IJsselmeer. En niets zo gemakkelijk, want vanuit uw woning loop je zo de beroemde “dijk”op. De dijk met de vele terrasjes, souvenirwinkels en een bonte mengeling toeristen. Kortom gezelligheid troef dus. Bovendien niet vergeten om een unieke foto in klederdracht te laten maken.

Op het Roompotpark vind je o.a. een kleine supermarkt, een bar en snackbar. Reis je met kinderen dan is er de Koos Kids Club en uiteraard een overdekt zwembad. Verder kunnen ze ook spelen in de speeltuinen.

Wil je graag de omgeving verkennen? Vanaf het park ben je met de bus zo in Amsterdam. Op slechts 20 minuten rijden, sta je in het centrum van Amsterdam. In de onmiddellijke omgeving zijn ook de bollenvelden, kaasmarkten en molens een ware attractie.

Meer informatie

Marinapark Volendam Nederland: adres

Het vakantiepark Roompot Marinapark Volendam is gelegen op het volgende adres:

Pieterman 1
1131 PW Volendam
Noord-Holland
Nederland

Ben je nog geïnteresseerd in vakantieparken in Nederland? Neem dan zeker ook eens een kijkje op onze Parkvakanties pagina Vakantieparken in Nederland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.