Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Vlissingen Nederland. Dit park gelegen op het strand heet Strandpark Zeeland. Het beschikt over alle comfort. Deze unieke ligging zorgt voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Vlissingen. Ontdek daarnaast wat de omgeving van Zeeland nog meer te bieden heeft.

Roompot Vlissingen

Strandpark Zeeland in Nederland: accommodaties

De ultieme strandvakantie beleef je op Strandpark Zeeland. De sfeervolle huisjes hebben een optimale ligging, in een baai aan de zuidkant. Vanuit je volledig ingerichte strandhuisje stap je direct met je blote voeten in het zand.

Toch even nood aan iets anders dan zonnebaden of een duik in de zee? De boulevard van badplaats Vlissingen ligt bijvoorbeeld op loopafstand van jouw vakantiehuis. Je vindt er onder andere diverse eet- en uitgaansgelegenheden. In de natuurrijke omgeving van het strandpark kan je dan weer naar hartenlust wandelen en fietsen. Bij terugkomst is het genieten van het ruisen van de Zeeuwse zee op het terras van je eigen strandhuisje.

Deze vrijstaande accommodatie staat op het strand en is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Het beschikt over een keuken met onder andere een Nespresso apparaat. Er is 1 stapelbed en op de slaapzolder bevinden zich nog 2 eenpersoonsbedden. De tweepersoonsslaapbank in de woonkamer vormt 2 extra slaapplaatsen. De badkamer is voorzien van een toilet en een douche. Op het terras zijn 2 zonneligbedden en er is tuinmeubilair aanwezig. Ook kan je gebruik maken van een windscherm. In dit strandhuis heb je gratis toegang tot WiFi. Bovendien is er centrale parkeergelegenheid vlakbij. Dit Roompot vakantiepark kan je al boeken vanaf 390,- EUR.

Meer informatie

Roompot Vlissingen, Strandpark Zeeland: het adres

Dit Roompot vakantiepark in Vlissingen, Strandpark Zeeland, is gelegen op het volgende adres:

Burgemeester Van Woelderenlaan 1
4382 CL Vlissingen
Zeeland
Nederland

Voor meer vakantieparken aan zee, verwijzen we jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina Vakantiepark aan zee.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.