Het vakantiepark van Roompot gelegen in Vlierden Nederland heet Bospark De Bikkels. Het park beschikt over alle comfort. Er is dan ook veel voorzien voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Vlierden. En ontdek wat de omgeving van Noord-Brabant nog te bieden heeft.

Roompot Vlierden

Bospark De Bikkels in Nederland: accommodaties

De bungalows en chalets van Bospark De Bikkels liggen midden in het bos. Meer bepaald verscholen in het beroemde natuurgebied De Peel. Maak er lange wandelingen en fietstochten. Of ga er picknicken. Het kan direct vanaf het park! Het park is kleinschalig opgezet, autovrij en heeft bescheiden faciliteiten. Bospark De Bikkels staat dan ook voor rust, ruimte en natuur!

Bospark De Bikkels is een autovrij park, ook op aankomst- en vertrekdagen. Je kan je wagen op de centrale parkeerplaatsen neerzetten. Met bagagekarren breng je vervolgens je bagage naar de vakantiewoning. Voor elektrische fietsen zijn er oplaadpunten. Tijdens de Nederlandse schoolvakanties kan er ook gratis worden deelgenomen aan vele sport- en animatie-activiteiten.

In de omgeving kan je bovendien leuke uitstappen maken. Wat dacht je bijvoorbeeld va Attractiepark Toverland, met zijn ruim 30 attracties? Ga er op avontuur in de Magic Forest. Of maak een spannende rit in de wildwaterbaan. Beleef daarnaast nog eindeloos plezier in het land van Toos.

Bij Bospark De Bikkels verblijf je in een vrijstaande chalet of bungalow.  De vrijstaande bungalow van op de foto bijvoorbeeld is geschikt voor 4 personen. De woonkamer is voorzien van een open haard. In de open keuken vind je onder andere een combimicrogolf en koffiezetapparaat. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoons boxspring bedden. Er is een badkamer met douche en toilet. Ook is de bungalow uitgerust met een gemeubileerd terras. Bovendien is er ook gratis WiFi.

Meer informatie

Roompot Vlierden, Bospark De Bikkels: het adres

Dit vakantiepark van Roompot in Vlierden, Bospark De Bikkels, is gelegen op het volgende adres:

Biesdeel 4
5756 PK Vlierden
Noord-Brabant
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen wij jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.