Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Vlagtwedde, Nederland. Het heet Vakantiepark Emslandermeer. Dit park heeft bovendien zijn eigen binnenwater. Het beschikt over alle comfort. Er zijn daarnaast nog veel meer faciliteiten aanwezig. Dit allemaal om jou en je gezin een  ontspannende vakantie te bezorgen. Vakantiepark Emslandermeer werd trouwens al beloond met een Zoover Award. Kortom ga onthaasten bij Roompot Vlagtwedde in Groningen. Maak bijgevolg leuke uitstappen in de omgeving.

Roompot Vlagtwedde

Vakantiepark Emslandermeer in Nederland: accommodaties

In vakantiepark Emslandermeer zijn er meer dan voldoende ontspanningsmogelijkheden voorhanden. Je kan er bijvoorbeeld golfen en kanoën. Of voor 6,- euro per dag kan je gebruik maken van de visvijver? Daar kan je op karper vissen. In de omgeving kan je ook mooie wandel- en fietstochten maken. Of wat dacht van een daguitstap naar Vesting Bourtange? Of misschien Wonderwereld Ter Apel?

Tijdens de schoolvakanties worden er sport- en animatie activiteiten aangeboden. Kinderen kunnen spelen in de speeltuinen en speelvelden. Er kan uiteraard ook gezwommen worden. Het overdekte zwembad heeft bijvoorbeeld een apart kleuterbad. Je kan ook naar een voorstelling gaan kijken in het kindertheater.

Voor een hapje en drankje kan je beroep doen op een afhaalservice. Maar uiteraard zijn er ook restaurants aanwezig.

Er zijn ook Beauty- en Wellness faciliteiten in dit vakantiepark Ze zijn er om jou zoveel mogelijk te laten genieten en ontspannen. Ze omvatten onder andere een infraroodsauna, een sauna een snelbruiner en Whirlpool.

Deze vrijstaande bungalows staan vlakbij het water. Ze zijn geschikt voor 4 tot 16 personen. De woonkamer heeft een aparte eethoek. In de keuken heb je onder andere een magnetron en koffiezetapparaat. De bungalows zijn ook uitgerust met een gemeubileerd terras. Je kan bovendien gratis gebruik maken van de WiFi. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 183,- EUR.

Meer informatie

 

Vakantiepark Emslandermeer in Vlagtwedde: adres

Het adres van het Roompot Vakantiepark Emslandermeer in Vlagtwedde is:

Laan Van Westerwolde 15
9541 ZA Vlagtwedde
Groningen
Nederland

Op zoek naar meer vakantieparken? Dan verwijzen we graag door naar onze Parkvakanties Populaire vakantieparken pagina.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.