Het vakantiepark van Roompot gelegen in Vinkel Nederland heet Vakantiepark Dierenbos. Dit park met gethematiseerde woningen beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie met kinderen. Kortom ga onthaasten in Roompot Vinkel. En ontdek bovendien wat de omgeving van Noord-Brabant nog meer te bieden heeft.

Roompot Vinkel

De accommodaties van Vakantiepark Dierenbos in Nederland

Op fietsafstand van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch ligt Vakantiepark Dierenbos. Het ligt verscholen tussen de bossen van het Brabantse Vinkel. Op dit vakantiepark verblijf je in een gethematiseerde woning. Het park is omringd door een prachtige natuur. Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen liggen net om de hoek. Dit Nationaal Park wordt ook wel de ‘Brabantse Sahara’ genoemd vanwege de enorme zandvlaktes.

Bezoek de gezellige stad ’s-Hertogenbosch voor een middagje shoppen. Bezichtig er de prachtige basiliek Sint Jan. Trakteer jezelf nadien op een heerlijke, beroemde Bossche Bol.

Op Vakantiepark Dierenbos verveel jij je nooit! Een bezoek aan de dierenverblijven mag dan ook zeker niet ontbreken. Hier kan je dieren bewonderen zoals bijvoorbeeld pauwen, herten en alpaca’s. Het park beschikt bovendien over een overdekt zwembad inclusief peuter-/kleuterbad en verschillende waterattracties. Zin in nog meer zwempret? Tijdens de zomermaanden is het buitenbad geopend, maar ook bij de grote vijver kan er gespetterd worden.

Het park beschikt verder over diverse eetgelegenheden. Zo is er een restaurant en snackbar. Speciaal voor de kinderen is er ook de Kids Club waar er altijd weer een feestje van wordt gemaakt. Op het park kan je ook terecht voor een potje midgetgolf. En je kan er zelfs bowlen. Voor de dagelijkse boodschappen ga je bijvoorbeeld naar supermarkt Het Boodschappenbos.

Bij aankomst krijg je de AttractiePas cadeau. Hiermee heb je gratis toegang tot 7 wervelende dagattracties. Dat zijn Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Luchtvaart-Themapark Aviodrome, Dierenrijk Nuenen, Sportiom, AquaZoo Friesland en ZooParc Overloon. Daarnaast profiteer je ook nog van vele andere extra’s tijdens jouw verblijf. Zo is er bijvoorbeeld gratis WiFi. Per vakantieverblijf ontvang je een code, waarmee je bovendien tijdens jouw verblijf op verschillende apparaten kan inloggen.

 

Meer informatie

 

Het adres van Roompot Vinkel, Vakantiepark Dierenbos

Het vakantiepark van Roompot in Vinkel, Vakantiepark Dierenbos, ligt op het volgende adres:

Vinkeloord 1
5382 JX Vinkel
Noord-Brabant
Nederland

Voor meer themavakanties verwijzen we jou dan ook graag door naar onze pagina Themavakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.