Het vakantiepark van Roompot gelegen in Velsen-Zuid Nederland heet  Droompark Buitenhuizen. Dit vakantiepark met luxe vakantiewoningen beschikt over alle comfort. Er is dan ook veel voorzien om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Velsen-Zuid. En ontdek bovendien wat de omgeving van Noord-Holland nog meer te bieden heeft.

Roompot Velsen-Zuid

Droompark Buitenhuizen Nederland accommodaties

Droompark Buitenhuizen ligt midden in het weelderige recreatiegebied Spaarnwoude. Het is er bovendien altijd goed vertoeven. De luxe chalets van dit vakantiepark zijn modern ingericht en bieden alle comfort. Hier word je ’s morgens uitgerust wakker en bedenk je wat je er allemaal kan gaan doen.

Heb je bijvoorbeeld zin in een actieve dag? Neem dan zeker een duik in het verwarmde zwembad. Je kan zeker ook een fiets huren. Of misschien een balletje slaan op golfbaan Spaarnwoude. Voor de kinderen is er sport en animatie. Er zijn namelijk ook speelvelden en speeltuinen aanwezig. Je kan er met hen ook een dagje op uit trekken, naar Attractiepark De Goudvis bijvoorbeeld.

Toch liever een dagje rustig aan? Zoek dan een gezellig plekje bij het natuurmeer op het park. Of geniet er van een saunabezoek.

Steden als Amsterdam en Haarlem zijn bovendien vlakbij. Hier kan je bijvoorbeeld een dagje winkelen en langs de grachten wandelen. Of je kan musea gaan bezoeken. Waar je ook zin in hebt, op DroomPark Buitenhuizen is het altijd goed vertoeven!

Je verblijft op Droompark Buitenhuizen in stijlvolle chalets. Deze zijn voorzien tot een bezetting van maximum 6 personen. Dit Roompot vakantiepark kan je al boeken vanaf 191,- EUR.

Meer informatie

Roompot Velsen-Zuid,  Droompark Buitenhuizen: het adres

Het vakantiepark van Roompot Velsen-Zuid, namelijk Droompark Buitenhuizen is op het volgende adres gelegen:

Buitenhuizerweg 2
1981 LK Velsen-Zuid
Noord-Holland
Nederland

Voor meer vakantieparken in de natuur verwijzen we jou graag door naar onze Parkvakanties pagina Vakantieparken in de natuur.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.