Roompot Vakanties

Roompot Vakanties

De vakantieparken en campings van Roompot liggen verspreid. In zowel het binnen- als buitenland kan je verblijven in een vakantiepark van Roompot. Met zijn meer dan 200 parken heb je meer dan voldoende keuze om een vakantie te boeken. Bovendien zijn er ook op jouw favoriete vakantiebestemming. Kortom bij Roompot vakanties willen wij jou daarom graag een duidelijk overzicht geven. Maar bovendien geven wij ook nog meer informatie over de individuele vakantieparken. Kijk daarom zeker en vast verder, want zowel Roompot Nederland, Roompot Frankrijk, Roompot België, Roompot Friesland, Roompot Amsterdam, en nog zoveel meer. het hoort allemaal bij de mogelijkheden.

Roompot Vakanties

Roompot vakanties: overzicht

Wist je datjes van Roompot Vakanties?

  • De laatste jaren is Roompot Vakanties uitgegroeid tot een marktleider in het aanbieden van vakantieparken. Deze parken liggen bovendien op top bestemmingen zoals Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië,…
  • Roompot heeft ook een 40-tal vakantieparken in eigendom
  • Voor iets meer dan 150 vakantie parken treedt Roompot Vakanties bijvoorbeeld op als bemiddelaar. Doch worden deze ook onder het Roompot label aangeboden.
  • Het is mogelijk om iemand een Roompot cadeaubon te kopen. Deze bon is te gebruiken voor de kosten van het vakantieverblijf, of evengoed kan je deze spenderen in de Roompot winkels en horecagelegenheden. De geschenkbonnen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in bonnen van 10€, 25€, 50€, 100€ en 250€.
  • Het is bovendien mogelijk om een vakantiehuis te kopen bij Roompot.
  • Het is ook mogelijk om bij de reservering van je Roompot Vakantie verblijf voorkeuren mee te geven. Dat kan bijvoorbeeld een plaats, nummer, ligging, uitvoering,… zijn. Het kan wel zijn dat er voor sommige extra faciliteiten moet bijbetaald worden.
  • Bovendien heeft Roompot Vakanties accommodaties speciaal voor minder validen.

Meer inspiratie kan je ook vinden bij Hogenboom Vakantieparken.