In de Nederlandse provincie Overijssel kan je het waterstreekdorp Giethoorn vinden. In dit Venetië van Nederland ligt het Roompot vakantiepark Giethoorn. De perfecte locatie voor een unieke vakantie aan het water. Daarnaast ook dichtbij het Nationale Park Weerribben gelegen. Kortom ideaal gelegen om mooie uitstappen te maken. Boek een verblijf in Giethoorn en beleef een vakantie om nooit te vergeten.

Roompot vakantiepark Giethoorn

Hou je van water en watersport dan is vakantiepark Giethoorn zeker en vast iets voor jou. In dit autovrije vakantiepark en dorp zijn namelijk geen auto’s toegelaten. Je auto kan je parkeren op de centrale parkeergelegenheid. Er zijn immers bijna alleen waterwegen, grachten en bruggetjes. Vanop het water heb je bovendien een prachtig zicht op de authentieke boerderijen. Ze noemen dit gebied niet voor niets het Venetië van Nederland. Je kan je er dan ook enkel te voet, met de fiets op per boot verplaatsen. Tijdens de koude winters kan je ook schaatsen op de vele grachten. Het is niet verwonderlijk dat dit een ideale vakantieomgeving is voor watersportliefhebbers.

In dit vakantiepark heb je de keuze uit verschillende types verblijven. De chalets bieden plaats aan 4 tot 12 personen. Van Pasen tot oktober kan je bij je verblijf trouwens gebruik maken van een elektrische sloep. Voor de kinderen zijn er speeltuinen. Naast de vele watersportactiviteiten kan je in de omgeving nog veel doen. Je kan er bijvoorbeeld boerengolf spelen. In het dorp worden er trouwens regelmatig evenementen georganiseerd. Kortom een verblijf om nooit te vergeten.

Bekijk zeker ook onze aanbiedingen. Wie weet krijg je nog een mooi korting op je verblijf.

Meer informatie

Adres Roompot Vakantie Giethoorn

Vakantiepark Roompot Giethoorn adres:

Binnenpad 14
8355 BR Giethoorn
Overijssel N
Nederland

Via deze link kan je het adres en de kaart vinden van het vakantiepark in Giethoorn.

Meer informatie en geschiedenis over Giethoorn kan je vinden op volgende Wikipedia pagina.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.