Het vakantiepark van Roompot gelegen in Uitdam Nederland heet Resort Poort van Amsterdam. Het splinternieuwe park, gelegen aan het Markemeer beschikt over alle comfort. De vakantieverblijven beschikken immers over verblijven van 4 tot 12 personen. Er is bovendien alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Uitdam Noord-Holland en ontdek er bijgevolg nog wat de omgeving er te bieden heeft.

Roompot Uitdam

Resort Poort van Amsterdam Nederland: accommodaties

Beleef een heerlijke vakantie aan het Markermeer. Het splinternieuwe Resort Poort van Amsterdam ligt op een bijzondere plek in Noord-Holland. Het is namelijk direct aan het glinsterende water van het Markermeer gelegen. Overdag verkent u het Markermeer en ’s avonds legt u aan in de jachthaven op het park. Het watersportcentrum op Resort Poort van Amsterdam biedt volop mogelijkheden voor een dagje op het water.

Bovendien vier je hier ook vakantie in een rustige omgeving. Daarnaast ligt het centrum van Amsterdam op slechts 30 minuten rijden. Hou je van cultuur? Dan liggen de culturele uitjes net om de hoek. Binnen een half uur ben je bijvoorbeeld in Marken, Volendam of op de Zaanse Schans. Met een eigen boot is dit park de ideale vakantielocatie. Het park is zo populaire dat er nog verder wordt gebouwd aan nieuwe vakantieverblijven.

Op minder zonnige dagen plons je lekker in het overdekte zwembad, ontspan je heerlijk in de sauna of kan je met de kinderen naar het indoor speelparadijs. Wat wil je tijdens uw vakantie nog meer? Dit Roompot vakantiepark kan je bovendien al boeken vanaf 225,- EUR.

Meer informatie

Roompot Uitdam, Resort Poort van Amsterdam: adres

Het Roompot vakantiepark in Uitdam, Resort Poort van Amsterdam is gelegen op het volgende adres:

Zeedijk 2
1154 PP Uitdam
Noord-Holland
Nederland

Ben je nieuwsgierig naar andere vakantieparken gelegen in Nederland? Neem dan zeker eens een kijkje op de pagina Parkvakanties Vakantieparken in Nederland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.