Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Tynaarlo Nederland. Het park heet Villapark Akenveen. Dit ruim opgezette vakantiepark beschikt over alle comfort. Er is zeker alles aanwezig om jullie een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten bij Roompot Tynaarlo. Ontdek er bovendien wat de omgeving van Drenthe nog meer te bieden heeft.

Roompot Tynaarlo

Villapark Akenveen Nederland: accommodaties

Op het ruim opgezette Villapark Akenveen staat vakantieplezier voor jong en oud centraal. De kinderen kunnen zich hier urenlang vermaken met waterfietsen op het binnenmeer. Jij kan ondertussen gaan duiken en zo de wereld onder water verkennen. Bovendien ligt Villapark Akenveen midden in Nationaal Park Drentse Aa. Maar naast watersporten zijn er nog veel meer andere sporten te beoefenen. Denken we bijvoorbeeld aan Badminton, golf, mountainbike, volleybal,…

Bij een wandeling of fietstocht door dit bijzondere gebied kom je langs prachtige landschappen van bossen en heidevelden. Maar ook cultuurhistorische monumenten als hunebedden en oude Saksische boerderijen ga je tegen komen. Toch liever een dagje naar de stad? Groningen ligt slechts op 20 minuten rijden. Neem er bijvoorbeeld een kijkje bij de Martinitoren en het Groninger Museum. En eet er dan een hapje bij de beste restaurants. Dat is pas échte vakantie!

Je kan bij Villapark Akenveen een vrijstaande villa boeken. Waarbij je zelfs voorkeuren kan meegeven. Denken we bijvoorbeeld aan, de ligging: Aan het viswater – Aan het water – Aan het zwemwater. Je kan ook een verblijf boeken met als optie: Huisdier vrij of huisdier toegestaan. Alle villa’s zijn bovendien voorzien van tv, dvd-speler, microgolf, Senseo, radio, tuinmeubilair en centrale verwarming. Er is ook parkeergelegenheid voor één auto bij de villa en gratis WIFI.

Meer informatie

 

Roompot Tynaarlo, villapark Akenveen: het adres

Het adres van Roompot villapark Akenveen is:

Zuidlaarderweg 37
9482 TV Tynaarlo
Drenthe
Nederland
Voor nog meer vakantieparken in Nederland verwijzen we graag door naar onze pagina Vakantieparken in Nederland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.