Het vakantiepark van Roompot dat gelegen is in Toroella De Montgri Spanje heet camping El Delfin Verde. Het park beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Toroella De Montgri. Ontdek daarnaast ook wat Catalonië nog meer te bieden heeft.

Roompot Toroella De Montgri

Camping El Delfin Verde, Spanje: accommodaties

De Spaanse camping El Delfin Verde is een prachtige familiecamping. Met diverse faciliteiten voor jong en oud. Tijdens de zomer is er bijvoorbeeld een animatieprogramma. Ook in het zwembad, de discotheek, de diverse bars en restaurants kan je je hier prima vermaken. De camping ligt op 2 kilometer van het strand.

De omgeving van El Delfin Verde heeft diverse mooie zandstranden en authentieke stadjes te bieden. Pals bijvoorbeeld, gesitueerd op een heuvel enkele kilometers uit de kust. Zeker ook een aanrader is het maken van een boottocht met een ‘submarine’. Een schip met glazen bodem. Deze brengt jou vanuit L’Estartit naar de eilandengroep en tevens natuurreservaat Iles Medes. Deze eilanden vormen een archipel van zeven eilanden. De eilanden zouden vroeger gediend hebben als uitvalsbasis voor piraten. Onderweg kijk je trouwens door de glazen bodem uw ogen uit naar al het moois op de zeebodem.

Bij Roompot camping El Delfin Verde verblijf je in een bungalowtent tot 6 personen. Deze vakantietent is ruim en heel praktisch ingericht. Hij bevat alle comfort. Zoals bijvoorbeeld tentverwarming, terrasmeubilair en kussens. Het enige wat je zelf dient mee te brengen zijn keukenlinnen en beddengoed. Dit Roompot vakantiepark kan je bovendien al boeken vanaf 260,- EUR.

Meer informatie

 

Camping El Delfin Verde, Roompot: adres

Het adres van Roompot Toroella De Montgri, namelijk Roompot Camping El Delfin Verde is:

17257 Toroella De Montgri
Catalonië
Spanje

Voor meer Roompot vakantieparken in Spanje verwijzen we graag door naar onze pagina Roompot vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.