Het vakantiepark van Roompot gelegen in Tholen Nederland heet Waterrijk Oesterdam. De ruime vrijstaande villa’s zijn voorzien van alle comfort. In het rustige en waterrijke park is bovendien alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Tholen Zeeland en ontdek zelf wat er allemaal nog te beleven valt.

Roompot Tholen

Waterrijk Oesterdam Nederland: accommodaties

Hou je van rust maar tevens ook van sportief bezig zijn? En hou je vooral van water? Veel water? Dan ben je met een vakantie op Waterrijk Oesterdam zeker aan het juiste adres. Het vakantiepark ligt op de grens van Zeeland en Noord-Brabant. Daarnaast ligt het park net midden in Nationaal park Oosterschelde.

Je verblijft er in luxe water villa’s. Deze woningen lijken zo in de omgeving opgenomen te worden. Ze zijn namelijk gemaakt van natuurlijke materialen en hebben bovendien bruin, grijze tinten. De indeling van de woningen is als volgt: Woonkamer met zithoek en open keuken met vaatwasser. Ook een Nespresso apparaat, een combi-magnetron en uiteraard een eettafel is er. De slaapkamer is met boxspring bedden. De badkamer is met douche, een apart toilet. Het terras is voorzien van meubilair. Het verblijf in deze accommodatie is inclusief welkomstdrankje, opgemaakte bedden, bad- en keukenlinnen, eindschoonmaak en een Rituals pakketje.

Aan het water kan je schitterende ervaringen opdoen. Je kan er bijvoorbeeld vogels spotten of schelpen zoeken. Maar ook liefhebbers van watersport komen hier zeker aan hun trekken. Wil je een leuke stad bezoeken? Ga dan eens naar Tholen, Bergen op Zoom of zelfs Antwerpen.

Opgelet: Op Waterrijk Oesterdam zijn er van maandag t/m vrijdag bouwwerkzaamheden welke geluidshinder kunnen veroorzaken. Er zijn geen werkzaamheden gepland tijdens de weekenden.

Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 348,- EUR.

Meer informatie

Roompot Waterrijk Oesterdam adres

Het vakantiepark Roompot Tholen, Waterrijk Oesterdam kan je vinden op volgende adres:

Oesterdam 3
4691 PV Tholen
Zeeland
Nederland

Voor meer vakantieparken neem vast ook eens een kijkje op onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.