Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Terherne in Nederland. Havenresort Terherne, de naam van dit vakantiepark, beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Terherne. Ontdek daarnaast wat de omgeving van Friesland nog meer te bieden heeft.

Roompot Terherne

Havenresort Terherne Nederland: accommodaties

Op Havenresort Terherne overnacht je in één van de unieke dijk- en havenwoningen. Deze hebben bovendien uitzicht over de gezellige haven van Kameleon dorp Terherne. De klassieke schepen die hier zijn aangemeerd, geven de haven een bijzondere sfeer.  Ze nemen je zelfs mee terug in de tijd. Terherne staat bekend om haar unieke ligging tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. Kom bijvoorbeeld met je eigen boot en meer aan in de haven. Je kan er een middag skûtsjesilen. Sla je hengel uit of neem er een frisse duik.

Voor waterfanaten is de omgeving rond de Friese meren geweldig. zeker om vakantie te vieren. Maar ook als je een dagje op het droge blijft, is hier meer dan genoeg te doen. Ontdek de vele groene fiets- en wandelroutes in de omgeving. Of verken het natuurgebied rond het Sneekermeer. Breng bovendien een bezoek aan het bruisende Sneek, het gezellige Heerenveen en het mooie Leeuwarden. Waar je ook voor gaat, bij de Fryske marren beleeft u altijd een heerlijke vakantie.

In Havenresort Terherne verblijf je in een havenwoning. De bezetting kan van 2 tot 4 personen. Deze vrijstaande woningen zijn ook voorzien van gratis WiFi. Het is er rustig gelegen aan het water. Bovendien is er parkeergelegenheid voor uw auto. Afhankelijk van je keuze verblijf kan dit bij de accommodatie zijn ofwel op de centrale parkeerplaats. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 223,- EUR.

Meer informatie

 

Roompot Terherne, Havenresort Terherne: het adres

Het adres van Roompot Havenresort Terherne is:

Kupersleantsje 5
8493 LR Terherne
Friesland
Nederland

Voor meer vakantieparken in Nederland verwijzen we jou ook graag door naar onze Parkvakanties pagina ‘Vakantieparken in Nederland‘.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.