Het vakantiepark van Roompot gelegen in Susteren Nederland heet Resort Limburg. De vakantieverblijven beschikken over alle comfort. Je kan er een verblijf boeken van 4 tot 16 personen. Er is bovendien alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie vlakbij België en Duitsland. Kortom ga onthaasten in het vakantiepark Roompot Susteren in Nederlands Limburg en ontdek er wat de omgeving nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Susteren

Resort Limburg, Nederland accommodaties

Op Resort Limburg verveel jij je zich geen moment. Roompot Susteren heeft namelijk alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Het park is bovendien gelegen in het smalste gedeelte van bourgondisch Limburg, vlak bij Duitsland en België. Voor een leuke dag moet je zelfs het park niet af. De kinderen kunnen lekker zwemmen in het overdekte zwembad. Ze kunnen ook spelen op de vele sport- en speeltoestellen. Jij kan je ondertussen laten masseren in de beautysalon of een heerlijke sauna nemen.

Op zonnige dagen is de recreatieplas met verschillende waterglijbanen de perfecte plek voor een gezellige picknick. Voor een versnapering kan je bij de horecagelegenheden altijd terecht voor een hapje en een drankje.

Wil je eerder de omgeving ontdekken? Dan kan je er leuke dagtrips maken. Je kan een fiets huren bijvoorbeeld om een lange fietstocht te maken. Of je kan er wandelen en een bezoek brengen aan een van de omliggende kasteelparken. Je kan uiteraard ook eens naar België of Duitsland gaan. Voor een daguitstap met kinderen raden wij een bezoekje aan GaiaZOO of het BloteVoetenPark in Brunssum aan. Het is zeker de moeite waard. Op Resort Limburg hoeft u zich geen moment te vervelen! Dit Roompot vakantiepark kan je al boeken vanaf 163,- EUR.

Meer informatie

Roompot Susteren, Resort Limburg adres

Roompot Susteren, Resort Limburg is gelegen op volgende adres:

Hommelweg 2
6114 RT Susteren
Limburg (NL)
Nederland

Wil je nog graag vakantieparken in de natuur ontdekken? Neem dan zeker ook eens een kijkje op onze Parkvakantie pagina Vakantieparken in de natuur.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.