Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Steendam in Nederland. Het rustige vakantiepark heet Villapark Schildmeer. Dit park beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten bij Roompot Steendam. En ontdek wat de omgeving van Groningen nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Steendam

Villapark Schildmeer Nederland accommodaties

Geniet van de rust en de ruimte op Villapark Schildmeer. Namelijk de liefhebbers van rust, ruimte, natuur en watersport beleven op Villapark Schildmeer een heerlijke vakantie. Het park is bijvoorbeeld prachtig gelegen tussen de vele akkers. Maar er zijn ook de pittoreske dorpjes van Midden-Groningen. Bovendien ligt dit villapark direct aan het Schildmeer – één van de grootste meren van Groningen. Vaar er bijvoorbeeld met een sloep het water op. Of huur er een zeilboot of een surfplank. Hou je van vissen? Sla er dan je hengel uit.

Je maakt hier prachtige wandel- en fietstochten door een gevarieerd landschap van graslanden, bossen en rietmoerassen. Op warme dagen kan je ook lekker gaan picknicken. Bijvoorbeeld op één van de strandjes. In de omgeving liggen de natuurgebieden Tetjehorn en ’t Roegwold. Golfbaan Duurswold grenst vlak aan aan het park. Het biedt zowel de beginnende als de gevorderde golfers een uitdagend parcours.

Maar ook cultuurliefhebbers hebben in de omgeving een ruime keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan de hangende keukens van Appingedam? Of van de Martinitoren? Ook het Groninger Museum of vestingstadjes als Bourtange en Delfzijl moet je gezien hebben.

Je verblijft er in ruime en sfeervolle bungalows. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 206,- EUR.

Meer informatie

Roompot Villapark Schildmeer: adres

Het vakantiepark Roompot Villapark Schildmeer kan je bereiken op het volgende adres:

Roegeweg 1
9629 PA Steendam
Groningen
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou ook graag door naar onze Parkvakanties website.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.