Het vakantiepark gelegen in St. Victor De Malcap in de Ardèche in Frankrijk heet Domaine De Labeiller. Deze schaduwrijke camping beschikt over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga naar Roompot St. Victor De Malcap en ontdek wat de Ardèche nog allemaal te bieden heeft.

Roompot St. Victor De Malcap

Domaine de Labeiller, Frankrijk: accommodaties

Deze terrasvormige 4-sterrencamping is centraal gelegen. Op 25 kilometer bijvoorbeeld ligt de Gorges de L’Ardèche. Deze prachtige kloof is uitgesleten door de rivier de Ardèche. Het kloofdal bestaat uit enorme kalkstenen rotsformaties. Op dezelfde afstand van de camping ligt de beroemde Pont d’Arc. Deze beroemde natuurlijke brug is immers door de meesten onder ons wel gekend. Deze natuurlijke boog is gevormd door de rivier. Ze is 59 meter lang en 34 meter hoog. Iets dichterbij, namelijk op 10 kilometer afstand ligt Cavennen.

Domaine de Labeiller ligt tevens vlakbij de mooie, niet door massatoerisme overlopen rivier de Cèze. Hier is het bovendien ideaal voor de kleinere kinderen. Ze kunnen er bijvoorbeeld volop dammen bouwen, gaan varen en gaan zwemmen. Vlakbij de camping is het beginpunt van een goed haalbare en natuurschone kanotocht.

Op de camping zelf kan je heerlijk zwemmen in het zwembad met spectaculaire glijbanen. Voor de allerkleinsten is er een apart en nieuw kinderbad. Verder zijn er ook nog speelvelden en speeltuinen. Op het terras van het zwembad kan je lekkere betaalbare maaltijden nuttigen.

Op de camping verblijf je in een bungalowtent tot 6 personen. Deze is voorzien met onder andere aparte slaapgedeeltes en tentverwarming; Verder is er een koelkast met vriesvak. Op het terras staat er tuinmeubilair. Er is bovendien ook Wifi aanwezig. Kortom jij hoeft enkel voor keukenlinnen en beddengoed te zorgen.

Meer informatie

 

Het adres van Camping Domaine De Labeiller

Roompot St. Victor De Malcap is gelegen op het volgende adres:

Route De Barjac 1701
F-30500 St. Victor De Malcap
Ardeche
Frankrijk

Geïnteresseerd in meer vakantieparken in Frankrijk? Dan verwijzen wij ook graag door naar onze pagina Vakantieparken in Frankrijk.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.