Het vakantiepark van Roompot is gelegen in St. Valery Sur Somme in Frankrijk. Het vakantiepark heet camping Château de Drancourt.  Deze camping beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot St. Valery Sur Somme. Ontdek tevens wat de omgeving van Picardië nog meer te bieden heeft.

Roompot St. Valery Sur Somme

Camping Château de Drancourt Frankrijk accommodaties

Deze Roompot camping ligt op een paar kilometer van St. Valery. De camping ligt in een landelijke omgeving. En de naam doet het al vermoeden. Maar aan de camping is een kasteel gelegen. Deze straalt zeker ook een gezellige sfeer uit. Er worden bovendien in dit vakantiedomein heel wat activiteiten georganiseerd. De kinderen kunnen zich vermaken in het zwembad, op de speelvelden en speeltuinen. Je kan er bovendien golfen, vissen en tennissen.

Je zal tijdens je verblijf ook snel merken dat Picardië ook heel wat te bieden heeft. Nog meer kastelen, bijvoorbeeld Château de Rambures of Château de Miromesnil. Maar een ontmoeting met zeehonden kan ook iedereen bekoren. Hiervoor moet je naar de Baie de Somme.

Je kan er verblijven in een bungalowtent of stacaravan. De bungalowtent is zeer ruim en praktisch ingedeeld, met gescheiden slaapcabines en een garderobe. Standaard staan in alle modellen een tweepersoonsbed en 3 éénpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over tentverwarming. Er zijn tuinstoelen, een tafel en ook een parasol aanwezig. Het enige wat je zelf nog hoeft te voorzien zijn beddengoed en keukenlinnen. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 191,- EUR.

Meer informatie

Roompot, camping Château de Drancourt: het adres

Ben je van plan om met vakantie te gaan naar camping Château de Drancourt. Of ben je op zoek naar het adres? Dan bezorgen wij dit met veel plezier:

Bp 22 80022
F-80230 St. Valery Sur Somme
Picardie
Frankrijk

Voor meer Roompot vakantieparken verwijzen we jou graag door naar onze pagina ‘Roompot Vakanties.’

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.