Het vakantiepark van Roompot gelegen in St. Georges D’Oleron Frankrijk heet Domaine D’Oléron. In het domein kan je een compleet ingerichte bungalowtent boeken voor 6 personen. Deze bugalowtent is zeer ruim en heel praktisch ingericht. Bovendien beschikt ze over alle comfort. Er is op de camping alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga ontspannen in Roompot St. Georges D’Oleron Charente-Maritime en ontdek wat er daar nog te beleven valt.

Roompot St. Georges D’Oleron

Camping Domaine D’Oléron, Frankrijk: accommodaties

Op Ile d’Oléron is na Corsica het grootste eiland van Frankrijk. Het eiland Ile d’Oléron is door de natuur ingepalmd. Er zijn grote wouden en daarlangs een rand van lange stranden. De aantrekkelijke camping Domaine d’Oléron is grotendeels in het eikenbos gelegen. De camping is redelijk rustig gelegen. Niet onbelangrijk om te weten als je bedenkt dat het op het eiland tijdens het hoogseizoen behoorlijk druk kan zijn.

Het eiland Ile d’Oléron is een heus paradijs voor wandelaars en zonnekloppers. Er valt daarnaast nog heel wat te ontdekken. Wist je bijvoorbeeld dat het eiland bekend is voor zijn oesterteelt? Bezoek zeker en vast ook het pittoreske stadje La Cotinière. Een prachtig vissersdorpje vol animo. Je kan vanaf Ile d’Oléron ook boottochten maken. Zo bijvoorbeeld naar het super bekende Fort Boyard. Jammer genoeg kan je het fort zelf niet bezoeken.

Standaard staan er in alle tenten bijvoorbeeld een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. Daarnaast zijn er nog 2 onderschuifbedden beschikbaar. De bungalowtent is eveneens voorzien van tentverwarming. Voor je terras zijn er tuinstoelen, een tafel en parasol. Het enige wat jij nog moet voorzien is beddengoed en keukenlinnen.

Meer informatie

Camping Domaine d’Oléron: adres

Camping Domaine d’Oléron, Roompot St. Georges D’Oleron is gelegen op volgende locatie:

La Jousselinère
F-17190 St. Georges D’Oleron
Charente-Maritime
Frankrijk

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou ook graag door naar onze Parkvakantie pagina Vakantieparken in Frankrijk.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.