Dit vakantiepark van Roompot is gelegen in Soulac Sur Mer in Frankrijk. Het vakantiepark Le Domaine de Soulac beschikt over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Soulac Sur Mer. En ontdek daarnaast wat de omgeving van de Médoc nog meer te bieden heeft.

Roompot Soulac Sur Mer

Le Domaine de Soulac in Frankrijk: accommodaties

Genieten aan de zuidwestkust van Frankrijk doe je in het Vakantiepark Le Domaine de Soulac. Dit vakantiepark ligt midden in de Médoc, de beroemde wijnregio aan de zuidwestkust van Frankrijk.

Le Domaine de Soulac is een gezellig park met meer dan genoeg faciliteiten voor zowel jong als oud. Je kan er lekker plonsen in het zwembad. Maar evengoed kan je bijvoorbeeld genieten van de prachtige natuur en wandelen over het nabijgelegen strand. De kinderen hebben ook ruime keuze uit de kids club, verschillende sportvelden en verwarmde buitenzwembaden met glijbaan. Intussen geniet jij van een ontspannen middag in de sauna of een massage in het Health and Wellbeing Centre.

In de omgeving vindt u dan ook verschillende wijngaarden en zelfs wijnkastelen, waar je bovendien de lekkerste wijnen kan proberen. Ook kan je hier uitstekend fietsen en wandelen door het prachtige landschap. Waar uitgestrekte landerijen en bossen elkaar afwisselen. Kortom het witte zandstrand vlak bij het park is ook perfect voor een middag heerlijk luieren in de zon.

Je verblijft er in een gemeubelde stacaravan met terras. Deze verblijfplaats is geschikt voor maximum 5 personen. Dit Roompot vakantiepark Le Domaine de Soulac kan je bovendien boeken vanaf 489,- EUR.

Meer informatie

 

Le Domaine de Soulac: het adres van dit Roompot vakantiepark

Roompot Soulac Sur Mer, Le Domaine de Soulac is gelegen op het volgende adres:

Allée Michel Montaigne 8
33780 Soulac Sur Mer
Aquitaine
Frankrijk

Voor meer vakantieparken in Frankrijk verwijzen we graag naar onze pagina Vakantieparken in Frankrijk.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.