Het vakantiepark van Roompot gelegen in Sierksdorf Duitsland heet vakantiepark HANSA-PARK Resort am Meer. Het nieuwe vakantiepark beschikt over alle comfort. Er is zeker alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie door te brengen. Kortom ga onthaasten in Roompot Sierksdorf. En ontdek wat de omgeving van Sleeswijk-Holstein nog meer te bieden heeft.

Roompot Sierksdorf

Vakantiepark HANSA-PARK Resort am Meer, Duitsland: de accommodaties

Het nieuwe vakantiepark HANSA-PARK Resort am Meer ligt direct aan de Oostzeekust. Het park beschikt over comfortabele en gezellige vakantiehuizen. Er zijn er zelfs enkele met zeezicht. Het resort heeft bovendien een directe verbinding met amusementspark HANSA-PARK. Dit familiepark heeft meer dan 125 attracties in 11 themawerelden. Daarnaast zijn er ook unieke shows, 46 ha tuinkunst en de beste vakantiepark gastronomie in Duitsland.

Maar daarnaast valt er in de omgeving ook van alles te beleven. Breng onder andere een een bezoekje aan Panorama Schwimmbad Sierksdorf. Opgelet: de toegang tot het amusementspark is niet bij de prijzen inbegrepen. Tussen het vakantieresort en het vakantiepark ligt een spoorlijn.

Nuttige informatie: Attractiepark HANSA-PARK is geopend van eind maart tot eind oktober.  De toegang tot dit park is tegen betaling. In de omgeving zijn er nog heel wat faciliteiten. Zo zijn er restaurants en cafés in het HANSA-PARK. Je kan bijvoorbeeld gaan surfen, Nordic Walking en een fiets huren. Andere attracties zoals bijvoorbeeld het panoramazwembad Sierksdorf vind je in de directe omgeving.

Je verblijft er bovendien in comfortabele woningen. De plattegronden, ruimte-indeling en inrichting kan per accommodatie verschillen. Er is ook 1 parkeerplaats aanwezig bij de woning. Het is mogelijk om voorkeuren te boeken. Let wel op, want hiervoor kunnen extra’s worden aangerekend. Dit Roompot vakantiepark kan je bovendien boeken vanaf 255,- EUR.

Meer informatie

Het adres van Roompot Sierksdorf, vakantiepark HANSA-PARK Resort am Meer

Het vakantiepark van Roompot Sierksdorf, vakantiepark HANSA-PARK Resort am Meer ligt op het volgende adres:

Am Fahrenkrog 1
23730 Sierksdorf
Sleeswijk-Holstein
Duitsland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou dan ook ook graag door naar onze pagina Themavakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.