Dit vakantiepark van Roompot is gelegen in Schoorl, Nederland. Het park heet trouwens Résidence Koningshof. Er is bovendien alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Het park met vrijstaande bungalows beschikt dan ook over alle comfort. Kortom ga onthaasten in Roompot Schoorl Noord-Holland. En ontdek daarbij wat de omgeving er nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Schoorl

Résidence Koningshof in Nederland: accommodaties

Bij vakantiepark Résidence Koningshof ben je altijd in de buurt van bos en strand. De omgeving van dit Noord-Hollandse vakantiepark bevat dan ook de perfecte ingrediënten voor een vakantie vol ontspanning én avontuur. Waai bijvoorbeeld eens lekker uit tijdens een strandwandeling. Of spring op de fiets en verken de hoogste duinen van ons land. Ook kan je hier tussen Schoorl en Bergen het mooiste en zwaarste mountainbikeparcours van Nederland bedwingen.

Voor een dagje uit kan je bijvoorbeeld naar het nabijgelegen dorpje Schoorl. Dit dorpje staat  bekend om zijn gezellige centrum vol winkels, terrasjes en restaurants.

De sfeervolle, vrijstaande bungalows, voorzien met gratis WIFI, hebben een afgeschermde tuin met terras waar je in alle rust kan genieten van een heerlijk ontbijt, een goed boek of de stralende zon. Het is mogelijk dat de parkeerplaats bij uw verblijf te klein is voor je auto. In dat geval kan je je wagen parkeren op de centrale parkeerplaats. Op het park is er bovendien een broodjesservice beschikbaar vanaf begin april (Pasen) tot circa eind oktober (herfstvakantie).

Opgelet: Het is niet toegestaan om elektrische auto’s of hybride auto’s op te laden vanuit je vakantiewoning. De Gemeente Bergen beschikt over 28 openbare oplaadpunten, waaronder 6 openbare oplaadpunten in Schoorl.

Meer informatie

Roompot Schoorl, het adres van Résidence Koningshof

Het adres van dit Roompot vakantiepark in Schoorl, Résidence Koningshof, is:

Duinweg 99
1871 AE Schoorl
Noord-Holland
Nederland

Voor meer vakantiehuizen verwijzen we graag door naar onze Parkvakanties pagina ‘Populaire vakantieparken‘.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.