Het vakantiepark van Roompot gelegen in Scharendijke Nederland heet Zeeland Village. Dit familiepark beschikt over alle comfort. Er zijn veel faciliteiten aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Het park ligt bovendien vlakbij de zee en het strand en naast een jachthaven. Kortom ga onthaasten in Roompot Scharendijke. En ontdek bovendien wat de omgeving van Zeeland nog meer te bieden heeft.

Roompot Scharendijke

Zeeland Village in Nederland: accommodaties

Zeeland Village is een ruim opgezette familiepark. Je kinderen zullen zich op dit park geen moment vervelen. Er zijn onder andere verschillende speeltuinen aanwezig. Er is ook een groot, overdekt zwembad om heerlijk in rond te spetteren. Tijdens je verblijf heb je bovendien gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland. Dit ligt op ca. 30 km van Zeeland Village.

Op een kwartiertje fietsen sta je bij de Noordzee. En op slechts 10 minuten wandelen ben je bij de jachthaven van Scharendijke en het Grevelingenmeer. Met haar vele stranden, terrassen en monumenten is deze kustplaats een echte trekpleister. De stranden van Renesse hebben bovendien een Blauwe Vlag. Dit is het keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Trek je er ook graag eens een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans. Of ga naar het bezoekerscentrum van de indrukwekkende Oosterscheldekering. Ook een bezoek aan het bruisende Renesse mag tijdens jouw vakantie niet ontbreken.

Je verblijft er in een vrijstaande villa voorzien van alle comfort. Wil je graag meer luxe en ontspanning. Dan is het perfect mogelijk om een villa te boeken met privé sauna. In de verblijven kan je bovendien gratis gebruikmaken van WiFi.

Meer informatie

Roompot Scharendijke, Zeeland Village: het adres

Het vakantiepark Roompot Scharendijke, Zeeland Village is gelegen op het volgende adres:

Boutlaan 2
4322 DC Scharendijke
Zeeland
Nederland

Voor meer vakantieparken bij Roompot verwijzen we jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina Roompot vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.