Deze Roompot vakantiecamping is gelegen in Sarteano Siena in Italië. De camping in Toscane heet Parco delle Piscini. Ze beschikt bovendien over alle comfort. Er is alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga zeker onthaasten in Roompot Sarteano Siena. Ontdek er bovendien wat Toscane jou nog te bieden heeft.

Roompot Sarteano Siena

De accommodaties van camping Parco delle Piscini in Italië

Tussen de groene heuvels van Toscane, op 573 meter hoogte, ligt de 4-sterrencamping Parco delle Piscini. Dit vakantiepark heeft 3 grote zwembaden gevuld met glashelder bronwater. Daarnaast zijn er leuke sportvelden en een grote speeltuin aanwezig. Kortom deze camping mag zich gerust een echte familiecamping noemen. Voor zowel jong als oud valt er heel wat te beleven. Tijdens de zomer kan je er bovendien kooklessen en schilderscursussen volgen. Vanop de camping worden er bovendien ook diverse excursies georganiseerd. Zoals  begeleide wandelingen en fietstochten door het mooie Toscaanse landschap.

De camping Parco delle Piscini is ook de ideale uitvalsbasis om de omgeving van Toscane te verkennen. De historische plaatsen als Perugia, Siena, Rome en Florence zijn makkelijk per trein te bereiken. En een bezoek aan bijvoorbeeld de watervallen Bagni San Filippo is zeker ook de moeite waard. Bagni San Filippo ligt in het zuiden van Siena. Het is een klein dorpje bekend om zijn oudste natuurlijke thermen en warmwaterbron.

Je verblijft op deze camping in een bungalowtent tot 6 personen. De tent is immers ruim en voorzien van alle comfort. Zelf hoef je bijvoorbeeld enkel beddengoed en keukenlinnen mee te brengen. Op dit park zijn geen huisdieren welkom. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 176,- EUR

Meer informatie

 

Het adres van Roompot Parco delle Piscini

Wil je naar camping Parco delle Piscini? Dan moet je op het volgende adres zijn:

Via Del Santo Bagno 29
53047 Sarteano Siena
Toscane
Italië

Voor meer populaire vakantieparken verwijzen we graag door naar onze pagina populaire vakantieparken.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.