Het vakantiepark van Roompot gelegen in Saint Jean De Monts in Frankrijk heet Le Bois Masson. Het grote park beschikt over alle comfort. Er zijn veel faciliteiten aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Saint Jean De Monts in de Vendee en ontdekt wat er allemaal te beleven valt.

Roompot Saint Jean De Monts

Le Bois Masson Frankrijk accommodaties

Je vakantie speelt zich voornamelijk rond het zwembad af. Het animatieteam is er actief. Er zijn bijgevolg regelmatig activiteiten waaronder shows en optredens. Kinderen kunnen zich naast het zwembad ook uitleven op de speeltuin en speelvelden. In de omgeving zijn er meer activiteiten aanwezig, zoals paardrijden, vissen, boottochten,… Het park ligt op 3 kilometer van het strand.

Wil je de omgeving ontdekken? Dan kan je zeker eens naar Les Machines de l’ile. Dit is een cultureel, toeristisch en artistiek project in Nantes. Of naar het attractiepark Puy Du Fou. Hou je eerder van natuur uitstappen? Dan kan je naar Marais Poitevin.

In het vakantiepark kan je kiezen tussen twee types verblijven. Deze stacaravans zijn voorzien voor een bezetting van 6 tot 8 personen. Er is ook een minimarkt aanwezig. Gaan eten doe je in het restaurant of snackbar.

Het Roompot vakantiepark Le Bois Masson is ook heel populair bij gezinnen. Het is bovendien één van de grootste parken in de regio. Je kan er van alles ondernemen. Vakantiegangers zijn onmiddellijk gecharmeerd door de gezellige sfeer die er heerst. Le Bois Masson is het zusterpark van Le Bois Dormant. Dat park ligt op een steenworp afstand. Kortom je kan genieten van het beste dat beide locaties te bieden hebben.

Meer informatie

 

Roompot Le Bois Masson: adres

Het grote vakantiepark van Roompot Le Bois Masson is gelegen op de volgende locatie:

Rue Des Sables
85160 Saint Jean De Monts
Vendee
Frankrijk

Voor meer vakantieparken verwijzen wij ook graag door naar onze pagina Populaire vakantieparken.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.