Het vakantiepark van Roompot gelegen in ‘s-Gravenzande Nederland heet Duynparc de Heeren van ‘s-Gravensande. De vakantievilla’s zijn in Caribische stijl en bovendien voorzien van alle comfort. Er is zeker alles aanwezig om jou en je gezin een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in vakantiepark Roompot ‘s-Gravenzande Zuid-Holland en ontdek nog meer wat de omgeving te bieden heeft.

Roompot ‘s-Gravenzande

Roompot Duynparc de Heeren van ‘s-Gravensande: accommodaties

Op slechts 800 meter van het strand ligt Roompot Duynparc de Heeren van ‘s-Gravensande. Door zijn ligging is het ideaal om lange wandelingen en fietstochten te maken. Maar ook in het park zijn er verschillende voorzieningen. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden om te gaan vissen. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de speeltuinen.

De duinvilla beschikt ook over een 2 persoons sauna en sunmobile. Alle villa’s zijn voorzien van radio, tv, tuinmeubilair en gratis WiFi in de accommodatie. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de Duinvilla. De inrichting of indeling van de duinvilla’s kan onderling verschillen.

Als je er graag eens een dagje op uit trekt, dan liggen de steden Den Haag, Delft en Rotterdam op slechts 30 minuten. Vlakbij dus. Je kan er bijvoorbeeld gaan winkelen, naar musea of uit eten gaan. Er zijn zeker ook diverse leuke dagattracties in de omgeving om eens met kinderen naartoe te gaan. Zo kan je naar de Nederlandse miniatuurstad Madurodam.  Je kan ook het grootbeeld filmtheater Omniversum bezoeken. Hou je dieren? Dan behoort een bezoek aan een van de oudste dierentuinen van Nederland, namelijk Diergaarde Blijdorp tot de mogelijkheden.

Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 290,- EUR.

Meer informatie

 

Roompot ‘s-Gravenzande: adres

Het vakantiepark Roompot ‘s-Gravenzande, Duynparc de Heeren van ‘s-Gravensande is gelegen op volgende adres:

Nieuwlandsedijk 16
2691 KW ‘s-Gravenzande
Zuid-Holland
Nederland

Voor meer vakantieparken in Nederland kan je ook altijd eens een bezoekje brengen aan onze pagina Vakantieparken in Nederland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.