Het vakantiepark van Roompot gelegen in ‘s-Gravenhage Nederland heet vakantiepark Kijkduin. De vakantieverblijven bieden plaats aan 3 tot 7 personen. Ze beschikken bovendien over alle comfort om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot ‘s-Gravenhage Zuid-Holland en ontdek wat de omgeving en het park nog meer te bieden hebben.

Roompot ‘s-Gravenhage

Vakantiepark Kijkduin Nederland: accommodaties

Het Roompot Vakantiepark Kijkduin ligt vlakbij de zee. Met de duinen en het strand op wandelafstand is het uiteraard ideaal om met je kinderen zandkastelen te bouwen. Of om diverse wandelingen te maken. In het park kunnen de kinderen spelen in de speeltuinen. Of ze gaan zwemmen in het overdekte zwembad. Het park is veilig voor kinderen omdat auto’s er niet welkom zijn. Bij Vakantiepark Kijkduin kan je gratis gebruik maken van diverse sport en animatieactiviteiten. Ook Koos konijn is hier van de partij.

Wens je graag wat meer comfort en luxe tijdens je verblijf? Dan is er de mogelijkheid om extra’s en arrangementen te boeken. Denken we bijvoorbeeld aan een boodschappen pakket of een barbecue. Er is bij de keuze van je vakantieverblijf trouwens ook de mogelijk om een nieuwe of een gerestylede bungalow te boeken.

Voor een dagje uit kan je bijvoorbeeld naar Kijkduin of Scheveningen. Ook Den Haag hoort tot de mogelijkheden. Je kan er gaan winkelen of op zoek gaan naar de vele bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft.

Wist je dat Den Haag de officiële benaming is voor ‘s-Gravenhage? Den Haag is dan ook één van de weinige steden die twee namen heeft.

Meer informatie

Roompot ‘s-Gravenhage, vakantiepark Kijkduin: adres

Het adres van Roompot ‘s-Gravenhage, vakantiepark Kijkduin geven wij hier graag met jou mee:

Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 NW ‘s-Gravenhage
Zuid-Holland
Nederland

Voor nog meer vakantieparken die ideaal zijn met kinderen verwijzen wij graag door naar onze Parkvakanties pagina Kindvriendelijke vakantieparken.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.