Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Ruinen Nederland. Het park heet Buitenplaats De Marke van Ruinen. Dit rustige en kleinschalige park beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles voorzien om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Ruinen. Ontdek bovendien wat de omgeving van Drenthe nog meer te bieden heeft.

Roompot Ruinen

Buitenplaats De Marke van Ruinen in Nederland: accommodaties

De comfortabele villa’s van Buitenplaats De Marke van Ruinen staan midden in boswachterij Ruinen. Dit is een uitgestrekt waterrijk natuurgebied vol heidevelden en bossen. Dit vakantiepark is dan ook ideaal voor liefhebbers van rust en natuur. Trek eropuit en verken de boswachterij, het Nationaal Park Dwingelderveld en Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Cultuurliefhebbers mogen een bezoek aan het prachtige Drents Museum in Assen en uitstapje naar waterdorp Giethoorn zeker niet missen. Op zoek naar een leuk uitje met kinderen? Dan heb je ook ruim de keuze. Zo liggen Attractiepark Slagharen, Plopsa Indoor Coevorden, Attractiepark Duinen Zathe én WILDLANDS Adventure Zoo op minder dan 30 minuten rijden van het park.

Bij Buitenplaats De Marke van Ruinen verblijf je in vrijstaande villa’s voorzien voor een bezetting tot 8 personen. Wil je meer luxe dan is het zelfs mogelijk om een villa te huren met sauna en jacuzzi. De woningen zijn voorzien van een terras met meubilair. Daarnaast is er parkeergelegenheid vlak bij het verblijf. Je kan bovendien gratis gebruikmaken van de WiFi.

Bij het boeken is het mogelijk om voorkeuren mee te geven. Let wel op, want voor sommige extra’s kan een toeslag aangerekend worden.

Meer informatie

Roompot Ruinen, Buitenplaats De Marke van Ruinen: het adres

Vakantiepark Roompot in Ruinen, Buitenplaats De Marke van Ruinen, is gelegen op het volgende adres:

Gijsselterweg 30
7963 PE Ruinen
Drenthe
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.