Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Ronce Les Bains in Frankrijk. Dit park heet La Pignade. Het beschikt bovendien over alle comfort en is ideaal voor gezinnen. Er is daarbij alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in de ontspannen sfeer van Roompot Ronce Les Bains. En ontdek bijgevolg wat Charente-Maritime nog te bieden heeft.

Roompot Ronce Les Bains

La Pignade Frankrijk accommodaties

Vakantiepark La Pignade heeft alles wat de siblu parken zo aantrekkelijk maakt. Er is misschien wel één verschil. In dit park is het allemaal net wat kleinschaliger en gemoedelijker. La Pignade beschikt over alle faciliteiten, maar het heeft daarbij ook nog eens geweldig veel natuurschoon te bieden, en dat is precies wat dit park zo bijzonder maakt. Er is zowel een binnen al een buiten zwembad aanwezig. Tijdens de zomervakantie is er entertainment en een kinder club. Je kan er dan zelfs ook zwemlessen volgen. In de omgeving kan je verschillende activiteiten beoefenen, zoals watersport, vissen, paardrijden, karten, quad, paintball, golf en zoveel meer.

In de omgeving liggen enkele van de beroemdste steden van Frankrijk. Zo zijn de havenstad La Rochelle en Royan bijvoorbeeld heel goed te bereiken. Met kinderen zijn uitstappen naar het dieren-, attractiepark La Coccinelle en het grootste dierenpark van Frankrijk: Zoo de la Palmyre een echte aanrader. Voor meer culturele uitstappen kan je de grot van Roufignac of Lascaux II bezoeken. Bovendien ligt het park op slechts 1 kilometer van het strand.

Bij Roompot La Pignade kan je verblijven in een stacaravan van 6 tot 8 personen. Deze luxe uitgevoerde caravans zijn voorzien van alle comfort. Dit Roompot vakantiepark kan je bovendien boeken vanaf 475,- EUR.

Meer informatie

Roompot La Pignade: adres

Het vakantiepark van Roompot Ronce Les Bains is gelegen op het volgende adres:

45 Avenue Des Monards
17390 Ronce Les Bains
Charente-Maritime
Frankrijk

Voor meer vakantieparken in Frankrijk verwijzen we graag door naar onze pagina Vakantieparken in Frankrijk.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.