Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Roggel in Nederland. Het park met luxe vakantieboerderijen heet Buitenhof De Leistert. Dit park beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Roggel. Ontdek bovendien wat de omgeving van Nederlands Limburg nog meer te bieden heeft.

Roompot Roggel

De accommodaties van Buitenhof De Leistert in Nederland

In het hart van Limburg ligt de prachtige gemeente Leudal. Het is gelegen tussen de twee steden Roermond en Weert. Maar het ligt ook tussen de Peel en de Maas. Het grenst bovendien aan België. Je hoort het al. In dit prachtige gebied, nabij het authentieke dorp Roggel, bevindt zich het unieke recreatiepark Buitenhof De Leistert. Dit vakantiepark heeft 225 luxe, rookvrije vakantieboerderijen. Bovendien zijn ze allemaal gebouwd in Limburgse boerderijstijl. Er zijn in het park ook zeer uitgebreide centrumvoorzieningen. De thematisering van het park zal de sfeer van vroeger weer doen herleven. Lommerrijke lanen, hoven, fruitboomgaarden en meanderende beken maken jouw beleving compleet.

Bij alle woningen op het park kan je ook gebruik maken van WiFi. Je ontvangt daarbij 2 gratis codes voor het gehele verblijf. Deze code is te gebruiken op twee apparaten. Tijdens de vakantieperiodes worden er op het Plazaplein ook tal van activiteiten georganiseerd door het animatieteam.

Bij Buitenhof De Leistert heb je de keuze uit verschillende types vakantieverblijven. Er zijn de kindvriendelijke boerderijen. De kindvriendelijke inrichting bestaat uit bijvoorbeeld een kinderbed, kinderbox, kinderstoel. Maar ook een bolderwagen, traphekje op de bovenverdieping en afgeschermde wandcontactdozen. Er is ook een wasmachine-droger combinatie en een tuinomheining. Daarnaast kan je evengoed een luxe woning boeken. Deze zijn dan voorzien met bijvoorbeeld een sauna en of whirlpool.

Dit park heeft reeds een Zoover Award gewonnen.

Meer informatie

 

Het adres van Roompot Roggel, Buitenhof De Leistert

Het vakantiepark van Roompot in Roggel, Buitenhof De Leistert is gelegen op het volgende adres:

Heldensedijk 5
6088 NT Roggel
Limburg (NL)
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina ‘Populaire vakantieparken’.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.