Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Rheinsberg in Duitsland. Het vakantiepark heet Hafendorf Rheinsberg en beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Rheinsberg. En ontdek bovendien wat de omgeving van Brandenburg nog meer in petto heeft.

Roompot Rheinsberg

Hafendorf Rheinsberg Duitsland accommodaties

Het vakantiepark Hafendorf Rheinsberg is ideaal gelegen om uitstapjes in de omgeving te maken. Van hieruit kan je bijvoorbeeld de natuur ontdekken, te voet of met de fiets. Of je pakt de roeiriemen. Ook voor de vissers is het hier ideaal. Dit gebied is één van Duitslands mooiste plekken om een hengel uit te gooien.

Hou je het liever wat rustiger? Neem dan bijvoorbeeld deel aan een rondvaart over de omliggende meren. Ook cultureel kom je zeker niets tekort. Bezoek zeker het Rheinsberger kasteel met zijn slotgracht. Daar zijn nu het museum, het theater en de kameropera. De plaatselijke uitvoeringen genieten grote bekendheid. Verder kan je leuke uitstapjes maken naar de steden Berlijn en Potsdam.  Of bezoek de Mecklenburgische Seenplatte.

Dit mooi opgezette vakantiecomplex beschikt over een eigen vuurtoren. Daarnaast heeft het een klein strand bij de aanlegsteiger. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin. Hou je van water? Dan kan je een boot- en kano huren. Er zijn eveneens boot ligplaatsen voor gasten. In de omgeving vind je nog meer faciliteiten en activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld bootverhuur met (kano, kajak, motorboten, roeiboten waterfietsen etc.). Of je neemt deel aan boottochten. Daarnaast kan je ook terecht in bijvoorbeeld de fietsverhuur, het openluchtzwembad, de minigolf, ritjes met een koets en paardrijden.

Onmiddellijk naast het park ligt het Maritiem Hafenhotel Rheinsberg. Zij hebben een kiosk voor verse broodjes. Er zijn verschillende restaurants en bars. Bovendien is er een zwembad, saunalandschap, wellness en een fitnessruimte.

Meer informatie

 

Roompot Rheinsberg – Hafendorf Rheinsberg: het adres

Het Roompot vakantiepark in Rheinsberg, Hafendorf Rheinsberg, is gelegen op het volgende adres:

Uferstrasse 5
16831 Rheinsberg
Brandenburg
Duitsland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou ook graag door naar onze Parkvakanties pagina ‘Themavakanties‘.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.