Het vakantiepark van Roompot gelegen in Renesse Nederland heet Kustpark Klein Poelland. Het kleinschalige bungalowpark beschikt over alle comfort. Het is ook ideaal gelegen om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Renesse. Ontdek daarnaast wat de omgeving van Zeeland nog meer te bieden heeft.

Roompot Renesse

Kustpark Klein Poelland in Nederland: accommodaties

In het rustgevende groen van Zeeland ligt Kustpark Klein Poelland. Strand, zee en het bruisende Renesse zijn heerlijk dichtbij. Knus en betaalbaar. Zo laat Kustpark Klein Poelland zich het best omschrijven. Uiteraard beschikt dit park over comfortabele, vrijstaande bungalows. Alle grote en kleinere gasten kunnen er hun energie kwijt op de sportvelden, in de speeltuin of op een huurfiets.

De nabij gelegen stranden van Renesse hebben bovendien een Blauwe Vlag. Dit is een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Op Kustpark Klein Poelland worden echter geen faciliteiten en sport- en animatieactiviteiten aangeboden. Maar de gasten van Kustpark Klein Poelland kunnen gratis gebruikmaken van de faciliteiten op De Soeten Haert. Dit park ligt op ongeveer 4 km afstand. Daarnaast heb je als gast van Kustpark Klein Poelland ook gratis toegang tot het overdekte zwembad van Zeeland Village. Dat ligt op ongeveer 6 km. Maar je kan ook naar het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort gaan. Wat op ongeveer 24 km ligt.

Je verblijft bij Kustpark Klein Poelland in één van de vrijstaande bungalow. Deze bezetting kan bijvoorbeeld van 4 tot 10 personen. De bungalow heeft ook een eigen tuin met meubilair. Bovendien kan je gratis gebruikmaken van WiFi. De variant voor mindervaliden (nummer 26) heeft de volgende aanpassingen: brede deuren, geen drempels (behalve bij terras en entree) en een aangepaste badkamer. Tijdens het boeken vinkt u bij stap 1 ‘geschikt voor mindervaliden’ aan. U betaalt bovendien geen extra kosten.

Meer informatie

Roompot Renesse, Kustpark Klein Poelland: het adres

Dit kleinschalige vakantiepark van Roompot in Renesse, Kustpark Klein Poelland, is gelegen op het volgende adres:

Lage Zoom 15
4325 CP Renesse
Zeeland
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.