Het vakantiepark van Roompot gelegen in Pont Aven in Frankrijk heet Domaine de Kerlann. Het grote en levendige vakantiepark beschikt over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Ga onthaasten in Roompot Pont Aven en ontdek er wat de omgeving van Bretagne nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Pont Aven

Frankrijk accommodaties

Roompot Domaine de Kerlann is een groot levendig vakantiepark. Zijn ligging is prachtig. Het park ligt namelijk in de bossen en op slechts 5 kilometer van mooie stranden.

Het park kenmerkt zich ook door een gezellige sfeer. Er is ook een zeer ruim aanbod van activiteiten. Kinderen kunnen ravotten in het uitgebreid zwembadcomplex. Er is zowel een binnen- als een buitenzwembad aanwezig. Verder is er nog een overdekte speeltuin. Deze is trouwens nieuw. Evenals de diverse fitness toestellen voor zowel binnen als buiten.

Het Domaine is ook centraal gelegen om mooie uitstappen te maken.

Meer informatie

Domaine de Kerlann, vakantiepark Roompot: adres

Dit Roompot vakantiepark, Domaine de Kerlann is gelegen in Zuid-Bretagne. Om te weten waar precies, geven we jou hierbij graag het adres mee:

Land Rosted
29930 Pont Aven
Bretagne
Frankrijk

Voor nog meer Roompot vakantieparken verwijzen we graag door naar onze Parkvakanties pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.