Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Platja De Pals in Spanje. Het heet camping Playa Brava. Dit vakantiepark is gelegen aan een kilometerslang zandstrand. Het beschikt bovendien over alle comfort. Er zijn activiteiten voor zowel jong als oud om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Platja De Pals. Ontdek bovendien wat Catalonië nog meer te bieden heeft.

Roompot Platja De Pals

Camping Playa Brava Spanje accommodaties

Camping Playa Brava heeft tal van mogelijkheden. Bovendien zijn er eersteklas faciliteiten voor een geslaagde vakantie in Spanje. Direct aan de camping ligt het kilometerslange zandstrand van Platja de Pals. Aangrenzende ligt trouwens ook het natuurgebied Basses d’en Coll. Ontdek een unieke bestemming en geniet met de hele familie van een onvergetelijke vakantie.

Gedurende het hoogseizoen biedt het animatieteam een origineel programma vol leuke activiteiten, voor de allerkleinsten, maar ook voor oudere kinderen en volwassenen. Camping Playa Brava is de familiecamping bij uitstek. Hou je van golfen? In de buurt liggen er namelijk twee prestigieuze golfbanen.

Verder kan je in Pals nog meer uitstappen doen. Zo kan je rondwandelen in het pittoreske Pals. Met zijn autoloze straatjes kan je de sfeer en het verleden opsnuiven. Ga een dagje klimmen in De Costa Brava Parc Aventura. Of doe een Live tour met de Segway. Dit is een ideale manier om de omgeving te ontdekken.

Je verblijft er in een ruime en praktische bungalowtent. Deze vakantietent biedt plaats aan maximum 6 personen. Er is bovendien alle comfort aanwezig. Het enige wat jij nog hoeft mee te brengen zijn beddengoed en keukenlinnen. Dit Roompot vakantiepark kan je al boeken vanaf 254,- EUR.

Meer informatie

Roompot Camping Playa Brava: adres

Vakantiepark Roompot, namelijk Camping Playa Brava is te vinden op het volgende adres:

Av. Del Grau 1
E-17256 Platja De Pals
Catalonië
Spanje

Ben je op zoek naar meer vakantieparken in Spanje? Dan verwijzen wij graag door naar onze pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.