Dit vakantiepark van Roompot gelegen in Platja D’Aro te Spanje beschikt over alle comfort. Het domein heet camping Vall d’Aro en ligt aan de Costa Brava. Er is zon, zee en strand aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten bij Roompot Platja D’Aro. Ontdek er bovendien wat Catalonië nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Platja D’Aro

Camping Vall d’Aro Spanje accommodaties

Voor zon, zee en strand én een levendige sfeer moet je bij camping Vall d’Aro zijn. Deze camping aan de Spaanse Costa Brava staat synoniem aan een fijn verblijf. Platja d’Aro is bovendien een grote toeristische trekpleister. Deze grote camping is daarbij van alle gemakken voorzien. Het beschikt bijvoorbeeld over een groot aanbod aan faciliteiten. Deze liggen verspreid over het park. Waar jouw tent ook staat, de faciliteiten zijn dus altijd in de buurt.

Er is een voetbalveld en minigolf. Bovendien zijn er ook vier tennisbanen en volleybalvelden. Voor de kleintjes onder ons zijn er uiteraard speeltuinen. Verkoeling zoek je bijvoorbeeld in de grote zwembaden. De camping ligt op slechts 800 meter van het strand. Via een wandelpad kan je dit bereiken. Je kan de omgeving verkennen met de fiets. Of mooie wandelingen maken. Geniet ’s avonds van een smakelijk diner in het restaurant. Kortom bij aankomst op camping Vall d’Aro waant u zich direct in vakantiesferen.

In dit Roompot vakantiepark kan je een bungalowtent of stacaravan boeken. Voorzien voor 6 personen. Je kan hier bovendien een verblijf boeken vanaf 170,- EUR

Meer informatie

Het adres van Roompot camping Vall d’Aro in Platja D’Aro Catalonië

Ben je bovendien op zoek naar het adres van Roompot Camping Vall d’Aro in Catalonië? Wij bezorgen het jou met veel plezier.

Av. Castell D’aro 63
E-17250 Platja D’Aro
Catalonië
Spanje

Voor meer Roompot vakantieparken in Spanje verwijzen we jou ook graag door naar onze Parkvakanties pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.