Het vakantiepark gelegen in Plasmolen Nederland beschikt over alle comfort. Het park heet bungalowpark De Riethorst. Er is daar bovendien alles aanwezig om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Er zijn in de omgeving ook heel wat activiteiten te doen. Bovendien ligt het park dan nog vlakbij natuur gebieden. Kortom ga onthaasten bij Plasmolen. En ontdek daar ook wat Nederlands Limburg nog allemaal te bieden heeft.

Plasmolen in Nederlands Limburg

Bungalowpark De Riethorst in Nederland: accommodaties

Ga er voor een veelzijdige vakantie midden in de natuur. Het kleinschalige Bungalowpark De Riethorst is prachtig gelegen in het noordelijkste puntje van Limburg. Voor natuurliefhebbers is dit een ideale vakantieplek. Rond het park kan je eindeloos wandelen door het natuurgebied Rijk van Nijmegen en over de Mookerheide. Hier is het dat bossen, akkers en ruige graslanden elkaar voortdurend afwisselen. Maar de omgeving heeft nog veel meer in petto dan alleen maar natuur!

Met kinderen kan je perfect terecht bij recreatieplas De Siep, waar ze lekker kunnen zwemmen en spelen. Op slechts 15 minuten rijden van het park ligt bovendien de schitterende golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Trouwens op loopafstand zijn er ook verschillende restaurants, een midgetgolfbaan en een bowlingcentrum. Nijmegen ligt ook in de buurt. Deze stad is met haar vele boetiekjes, restaurants en musea eens leuk voor een gezellig dagje uit. Kortom, op Bungalowpark De Riethorst beleef je een veelzijdige vakantie!

Je verblijft er in een bungalow van 6 tot 10 personen. Deze zijn voorzien van alle comfort. Er is ook gratis WIFI beschikbaar. Dit vakantiepark kan je bovendien boeken vanaf 219,- EUR.

Meer informatie

Bungalowpark De Riethorst: het adres

Het adres van Plasmolen, Bungalowpark De Riethorst in Nederlands Limburg is:

Riethorsterweg 10
6586 AC Plasmolen
Limburg (NL)
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen wij graag door naar onze Parkvakanties pagina Populaire vakantieparken.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.