Dit vakantiepark van Roompot is gelegen in Paasloo in Nederland. Het park heet Villapark De Weerribben. Het beschikt bovendien ook over alle comfort. Er is zeker alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom proef de vrijheid in Roompot Paasloo. En ontdek daarbij wat de omgeving van Overijssel jou nog meer te bieden heeft.

Roompot Paasloo

Villapark De Weerribben in Nederland: de accommodaties

Bij je verblijf in de natuurrijke Kop van Overijssel proef je de vrijheid. In het Villapark De Weerribben kan je uiteraard heerlijk zwemmen met de kinderen in het verwarmde zwembad. Of speel er samen een potje tennis of jeu-de-boules. Voor jong en oud is het er helemaal genieten! In de omgeving zijn er trouwens ook mooie wandel- en fietstochten. Ontdek bijvoorbeeld het nabijgelegen Nationaal Park Weerribben-Wieden met zijn prachtige rietlanden en moerasbossen.

Trek je er graag eens een dagje op uit met de kinderen? Neem ze dan zeker mee naar Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Of ga naar het Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Als gasten van Villapark Weerribben-Wieden profiteer je bovendien van een korting op het Klimbos Avontuurlijk Paasloo.

Villapark De Weerribben ligt verstopt tussen het groen en het water. De villa’s gaan met hun rieten daken bovendien helemaal op in de omgeving. Deze vrijstaande villa’s hebben ook een grote tuin en een heerlijk ruime tuin met terras. Iedere villa beschikt over een eigen parkeerplaats met ruimte voor twee auto’s. Dit Roompot vakantiepark kan je bovendien al boeken vanaf 230,- EUR. Hou je van pure ontspanning in de sauna? Dan is een verblijf in een wellness villa een optie.

Meer informatie

Roompot Paasloo, Villapark De Weerribben: het adres

Het adres van Villapark De Weerribben, Roompot Paasloo is:

Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
Overijssel
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we ook graag door naar onze website pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.