Dit Roompot vakantiepark is gelegen in Otterlo in Nederland. Het park is ideaal als je van wandelen en water houdt. Het beschikt zeker ook over alle comfort. Het park heet DroomPark De Zanding. Er is daarnaast ook alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie door te brengen. Kortom ga onthaasten in Roompot Otterlo. Ontdek bovendien wat de omgeving van Gelderland nog meer te bieden heeft.

Roompot Otterlo

DroomPark De Zanding in Nederland: accommodaties

DroomPark De Zanding is de ideale locatie voor een vakantie midden in de natuur. Er zijn zeer veel wandelroutes in de omgeving. Vanaf het park wandel je naar het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanaf het nabijgelegen dorpje Otterlo lopen er bovendien ook verschillende wandelroutes door dit prachtige natuurgebied. Verken bijvoorbeeld het Klompenpad. Of zoek samen met de kinderen naar paddenstoelen. En spot daarbij edelherten en wilde zwijnen tussen de eeuwenoude bomen.

Ook culturele uitjes zijn niet ver weg. Zo ligt op nog geen 30 minuten rijden Paleis het Loo. Of wat denk je van een bezoek aan het museum voor moderne kunst, het Kröller-Müller Museum. Je kan daarnaast ook een bezoekje brengen aan Arnhem en Apeldoorn?

Ook op het vakantiepark kan je alle kanten op. Echte waterratten kunnen zich uitleven in de speelvijver of hun hengel uitslaan in het visgebied. Daarnaast is er ook nog het overdekte zwembad. Ook in de speeltuinen kunnen kinderen goed spelen. Tijdens de zomer is er bovendien een recreatieprogramma aanwezig. Ben je zelf ook nog op zoek naar een moment van pure ontspanning? Dan raden wij een bezoek aan de sauna zeker en vast aan.

Bij DroomPark De Zanding verblijf je in een chalet, een villa of een studio. Je kan er een verblijf boeken voor een bezetting van 2 tot 14 personen. De vakantieverblijven zijn omringd door bomen.

Meer informatie

 

Roompot Otterlo, DroomPark De Zanding

Roompot Otterlo, DroomPark De Zanding is gelegen op het volgende adres:

Vijverlaan 1
6731 CK Otterlo
Gelderland
Nederland

Voor meer vakantieparken in het groen verwijzen we graag door naar onze Parkvakanties pagina Vakantieparken in de natuur.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.