Het Roompot vakantiepark gelegen in Onzain Frankrijk beschikt over alle comfort. Het vakantiepark heet Domaine de Dugny. Er is in dit vakantiepark van Roompot ook alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten bij Roompot Onzain Centre. ontdek bovendien wat de streek van de Loire nog mee te bieden heeft.

Roompot Onzain Centre Frankrijk

Domaine de Dugny: accommodaties

Domaine de Dugny is één van de onlangs door Siblu aangekochte parken. Het park is bij uitstek geschikt voor gezinnen die er graag op uittrekken om de omgeving te verkennen. Je kan er bijvoorbeeld de dierentuin in Beauval bezoeken. Dit dierenpark behoort tot 1 van de 15 mooiste dierenparken ter wereld. ZooParc de Beauval is bovendien gespecialiseerd in de zorg van beschermde diersoorten. een andere dierenduin in de buurt is Safari Trein. Je bezoekt er dieren die in vrijheid rondlopen.

Maar de Loire is ook gekend voor zijn kastelen. Zo kan je bijvoorbeeld Château et Jardins de Villandry, Château du Clos Lucé of Château et Jardins Du Rivau bezoeken. Zoek je in de omgeving toch wat meer actie? Dan kan je bijvoorbeeld gaan golfen, paardrijden of quad rijden.

Op het terrein is een klein aantal voorzieningen voor sport en ontspanning aanwezig, zoals een overdekt en openluchtzwembad, waterglijbanen, minigolf en tafeltennistafels. Daarnaast is er ook een avontuurlijk speelterrein, een entertainment programma en kinderclub. Vooral kleine kinderen kunnen hier dus goed hun gangetje gaan. Er kunnen tijdens het hoogseizoen ook zwemlessen gevolgd worden.

In Domaine de Dugny kan je een verblijf boeken in een stacaravan. Er zijn twee mogelijkheden. de ene is groter dan de andere. de grootste stacaravan is voorzien tot 8 personen. Dit Roompot vakantiepark kan je bovendien boeken vanaf 412,- EUR.

Meer informatie

 

Roompot Onzain, Domaine de Dugny: adres

Het adres van Domaine de Dugny in Onzain is:

41150 Onzain
Centre
Frankrijk

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou graag door naar onze pagina Populaire vakantieparken.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.