Dit SuccesHoliday vakantiepark is gelegen in Oberhambach in Duitsland. Het heet Ferienpark Hambachtal. Dit familiepark, gelegen in de natuur beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie te beleven. Kortom ga onthaasten in Oberhambach. Ontdek bovendien wat de omgeving van Rijnland-Palts nog meer te bieden heeft.

Roompot Oberhambach

Ferienpark Hambachtal in Duitsland: accommodaties

Bij Ferienpark Hambachtal kom je tijd te kort. Er valt namelijk heel wat te beleven. Je kan er bijvoorbeeld gaan vissen op forel of boogschieten in het bos. Ontspannen doe je dan weer in de sauna of in het zwemparadijs. Er worden ook heel wat in- en outdoor activiteiten georganiseerd. Er is zelfs een ChillZone voor pubers.

Dit vakantiepark is ideaal gelegen, namelijk in het natuurpark de Hunsrück. Je ervaart er dan ook enkel rust en natuur. Ideaal gelegen dus om mooie wandelingen en fietstochten te maken. Voor een dagje uit kan je trouwens ook in de omgeving naar het attractiepark Eifelpark. Hou je van meer cultuur? Bezoek dan de historische stad Trier. Of het edelstenen stadje Idar-Oberstein.

Ferienpark Hambachtal ligt tegen een heuvel. Er zijn in het park dan ook veel hoogteverschillen. In het centrumgebouw is er de binnenspeeltuin en het grote zwemparadijs. Tijdens jouw verblijf is de toegang uiteraard gratis. Je beschikt in het hoofdgebouw ook over gratis WIFI. Je verblijft er in een appartement of een geschakelde bungalow. Deze zijn voorzien voor een bezetting van 2 tot 6 personen. En bovendien is er alle comfort aanwezig. Dit vakantiepark kan je al boeken vanaf 176,- EUR.

Meer informatie

 

Ferienpark Hambachtal: het adres

Plan je een vakantie naar Ferienpark Hambachtal? Dan bezorgen wij jou met veel plezier hierbij het adres:

Hauptstrasse 60
D-55765 Oberhambach
Rijnland-Palts
Duitsland

Voor meer vakantieparken in Duitsland verwijzen wij jou graag door naar onze pagina Vakantieparken in Duitsland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.