Het vakantiepark van Roompot gelegen in Nunspeet Nederland heet meer bepaald Resort Veluwemeer. Het splinternieuwe park is direct aan het Veluwemeer gelegen en beschikt dan ook over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga zeker onthaasten in Roompot Nunspeet Gelderland en ontdek wat het Roompotpark en de omgeving nog meer te bieden hebben.

Roompot Nunspeet

Resort Veluwemeer Nederland accommodaties

In het splinternieuwe Roompot resort beleef je een vakantie in een typisch Hollandse omgeving. Je kan er wandelen en fietsen in de polders en de bossen. Of je gaat het water op met je boot. Je kan bijvoorbeeld een boot huren, maar even goed kan je je eigen boot meebrengen. Je legt dan aan in het park.

Ga je met vakantie in dit park samen met kinderen, dan kunnen zij uiteraard spelen op de sportvelden. Ook in het watersport centrum zijn er voldoende activiteiten. Je kan bijvoorbeeld ook een waterfiets, een kajak, een surfplank of een zeilbootje huren. Je kan er zeker meedoen met de Adventure Fun Club of spelen met de interactieve speeltoestellen.

Pittoreske dorpjes zijn er ook in de buurt. Hou je van cultuur? Breng dan zeker eens een bezoek aan het mooie Elburg, het historische Harderwijk of de Bataviawerf, het centrum voor historische scheepsbouw. Als uitstap met kinderen raden wij het enige dolfinarium in Nederland Dolfinarium Harderwijk aan. Ook Walibi Holland is plezier verzekerd. Of wat denk je van bijvoorbeeld het pretpark Julianatoren of ga de apen bezoeken bij Apenheul.

Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 200,- EUR en heeft reeds een Zoover Award gewonnen.

Meer informatie

Roompot Nunspeet, Resort Veluwemeer: adres

Het adres van Roompot Nunspeet, Resort Veluwemeer is:

Randmeerweg 8
8071 SH Nunspeet
Gelderland
Nederland

Voor meer vakantieparken neem dan zeker en vast eens een kijkje op onze pagina Populaire vakantieparken.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.