Het Roompot vakantiepark is gelegen in Noord-Scharwoude in Nederland. Dit familiepark heet DroomPark Molengroet. Het is een vakantiepark met veel voorzieningen en het beschikt daarnaast ook over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Noord-Scharwoude. Ontdek daarbij wat de omgeving van Noord-Holland nog meer te bieden heeft.

Roompot Noord-Scharwoude

DroomPark Molengroet Nederland accommodaties

Bij DroomPark Molengroet in Noord-Holland beleef je een heerlijke vakantie met het ganse gezin. Je kan de dag starten met een duik in het verwarmde buitenbad. Daarnaast kan je gezellig picknicken bij een van de natuurvijvers. Of neem eens een kijkje bij de kinderboerderij. Uiteraard zijn er ook speeltuinen voor de jongsten. Tijdens de zomer is er een recreatieprogramma aanwezig.

In de omgeving is er een ruim aanbod aan activiteiten. In de nabijgelegen recreatiegebieden Geestmerambacht en Park van Luna kan je onder andere gaan zwemmen, surfen, wandelen en fietsen. Op 20 minuten rijden ben je trouwens ook bij het natuurgebied de Schoorlse Duinen. Hier staan de hoogste duinen van Nederland. Je kan er samen met de kinderen wandelen over het kabouter- en dierenvriendjespad. En je geniet er uiteraard ook van zon, zee en strand. Als spetterende afsluiter van de vakantie is een bezoek aan het Zuiderzee Museum zeker de moeite waard!

Je verblijft er in sfeervolle chalets. De meeste zijn voor een bezetting van maximum 6 personen. Maar er is bij DroomPark Molengroet ook een volledig ingerichte familiewoning beschikbaar tot 16 personen. Ideaal als je met een grote groep met vakantie gaat. Rond de chalets is er een leuke tuin met zonneterras en ook een eigen parkeerplaats. Bij een aantal chalets is er zelfs een fietsenberging aanwezig. Er zijn ook enkele woningen aan de vijver gelegen. Deze kan je met voorkeur boeken. Opgelet, vaak is er een toeslag als je extra’s bijboekt.

Meer informatie

Roompot Noord-Scharwoude – DroomPark Molengroet: het adres

Roompot Noord-Scharwoude, DroomPark Molengroet, is gelegen op het volgende adres:

Molengroet 1
1723 PX Noord-Scharwoude
Noord-Holland
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we graag door naar onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.