Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Noardburgum Nederland. Het vakantiepark heet Waterpark Zwartkruis. Dit vakantiepark aan het water beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Kortom ga onthaasten in Roompot Noardburgum. Ontdek bovendien wat Friesland nog meer te bieden heeft.

Roompot Noardburgum

Waterpark Zwartkruis in Nederland: accommodaties

Bij Waterpark Zwartkruis geniet je volop van waterpret. Dit vakantiepark ligt namelijk aan de Friese meren. Je kan er bijvoorbeeld een sloep huren en naar het nabijgelegen Bergumermeer varen. Of ga er windsurfen of kanoën. Ook vissen kan je in deze omgeving. Kortom, voor watersporters is dit park de ideale plek om vakantie te vieren. Je kan uiteraard ook je eigen boot aanleggen.

Wie liever op het droge blijft, kan via de vele wandel- en fietspaden de omgeving verkennen. Nationaal Park De Alde Feanen ligt slechts op 25 minuten rijden. In dit prachtige natuurgebied vind je een afwisselend landschap van meren, rietlanden en moerasbossen. Ook zijn er in de buurt van het park verschillende leuke steden als Drachten en Leeuwarden. Hier kan je een dagje gezellig winkelen, cultuur snuiven en heerlijk gaan eten.

Bij Waterpark Zwartkruis kan je vrijstaande en comfortabele bungalows boeken. De paviljoens zijn standaard uitgerust met een flatscreen tv en (open) keuken met koelkast met vriezer. Ook een wasmachine en droger is aanwezig. Hou je van wellness? Dan kan je bovendien één van de wellness bungalows huren. Elk paviljoen heeft een prachtige ligging aan het water. Elk met zijn eigen steiger. Bij elk paviljoen is er parkeergelegenheid en gratis WIFI. Dit Roompot vakantiepark kan je al boeken vanaf 383,- EUR.

Meer informatie

 

Waterpark Zwartkruis, Roompot Noardburgum: het adres

Het adres van Roompot Noardburgum, Waterpark Zwartkruis is:

Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum
Friesland
Nederland

Voor meer vakantieparken in Nederland verwijzen we graag door naar onze pagina Vakantieparken in Nederland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.