Het vakantiepark van Roompot, Kustpark Nieuwpoort is gelegen in Nieuwpoort België. De luxe-stacaravans van Roompot Nieuwpoort zijn voorzien voor een verblijf van 4 tot 6 personen. Ze beschikken bijgevolg over alle comfort. Je vindt er in dit vakantiepark ook alles voor een deugddoende en ontspannende vakantie aan zee. Kortom ga onthaasten bij Kustpark in Nieuwpoort West-Vlaanderen en ontdek er tevens de omgeving aan de Belgische kust.

Roompot Nieuwpoort

Roompot Kustpark Nieuwpoort, België: accommodaties

Op zoek naar een leuke vakantie voor het hele gezin, vlakbij strand en zee en in een luxe en eigentijdse accommodatie? Dan bent je aan het juiste adres bij Kustpark Nieuwpoort! In Nieuwpoort kan je mooie wandelingen maken langs de wandelpromenade aan de havengeul of op het staketsel. Of je kan er winkelen in de moderne winkelstraat.

Dit leuke familiepark ligt aan een recreatieplas waar allerlei watersportactiviteiten mogelijk zijn. Je kan er lekker zwemmen, kanoën en zelfs vissen.  Zowel jong als oud vermaakt zich hier uitstekend. Op slechts 5 kilometer van de camping hebt je het strand en de zee. Hier kan je zorgeloos beachvolley spelen en vliegeren.

Op de camping is een groot buiten zwembad, met ondiep gedeelte aanwezig. Naast het zwembad beschikt het vakantiepark over andere sportvoorzieningen. Denken we aan bijvoorbeeld een hertenkamp, een sportveld en een sporthal. Daarnaast zijn er tevens speeltuinen en recreatieprogramma’s aanwezig.

De attractieparken Plopsaland De Panne en Bellewaerde in Ieper zijn uitstekend bereikbaar vanaf het park. Op slechts 20 minuten ben je al in Plopsaland. Iets meer in het binnenland vindt je Bellewaerde. In deze attractieparken kan je ook zorgeloos genieten. Hou je meer van de stad, dan kan je naar de historische stadjes Veurne en Ieper.

Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 233.00EUR

Meer informatie

Roompot Nieuwpoort: adres

Je kan Roompot Nieuwpoort, Kustpark Nieuwpoort, bereiken op het volgende adres:

Brugsesteenweg 49
8260 Nieuwpoort
West-Vlaanderen
België

Ben je nieuwsgierig naar andere vakantieparken gelegen aan zee, bekijk dan zeker onze pagina Vakantiepark aan Zee.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.