Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Mierlo Nederland. Dit familiepark heet Bospark ’t Wolfsven en beschikt over alle comfort. Er is dan ook veel voorzien om voor een deugddoende en ontspannende vakantie te zorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Mierlo. Ontdek bovendien wat de omgeving van Noord-Brabant nog meer te bieden heeft.

Roompot Mierlo

Vakantiepark Bospark ’t Wolfsven in Nederland: de accommodaties

Bospark ’t Wolfsven grenst aan de Strabrechtse Heide. Dit is een schitterend natuurgebied van ruim 1500 ha. Wil je er toch een dagje op uit trekken? Er zijn diverse attractieparken in de buurt en ook een stad als Eindhoven is vlakbij.

De vakantiewoningen op dit park zijn allemaal vrijstaand en omgeven door natuur. Op het park zijn veel voorzieningen. Zoals bijvoorbeeld een overdekt zwembad en een groot natuurbad met strandje. Ook de liefhebbers van tennis, vissen of (water)fietsen kunnen eveneens prima terecht op dit gezellige familiepark. Daarnaast kunnen jong en oud gratis deelnemen aan Sport & Animatie activiteiten.

Bij Bospark ’t Wolfsven verblijf je in een chalet, bungalow of safaritent. Alle accommodaties beschikken over gratis WiFi. De gerestylede, vrijstaande bungalow van op de foto is geschikt voor 4 personen. Beneden is een woonkamer en half open keuken. Daar staat onder andere een vaatwasser en combi microgolf. Er is een badkamer met douche. En ook vind je beneden een apart toilet. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers met elk 2 boxspring bedden. De woning beschikt bovendien over een terras met tuinmeubilair. Ten slotte, er is ook een berging. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 166,- EUR.

Meer informatie

Vakantiepark Roompot Mierlo, Bospark ’t Wolfsven: het adres

Dit vakantiepark van Roompot in Mierlo, Bospark ’t Wolfsven, is gelegen op het volgende adres:

Patrijslaan 4
5731 XN Mierlo
Noord-Brabant
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen wij ook graag door naar onze Parkvakanties pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.