Dit vakantiepark gelegen in Mesnois in Frankrijk beschikt over alle comfort. Deze 3-sterren camping heet Beauregard. Er is bovendien alles aanwezig om er een deugddoende en ontspannende vakantie door te brengen. Kortom ga onthaasten in Roompot Mesnois en ontdek wat het Jura nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Mesnois

Camping Beauregard Frankrijk accommodaties

Camping Beauregard is een leuke en landelijk gelegen 3-sterrencamping in het glooiende landschap van de Jura. De nabijgelegen rivier de Ain (op 1 km) is ideaal om bijvoorbeeld op te kanoën, in te zwemmen of om dammetjes in te bouwen. Het kindvriendelijke Beauregard is daarom een ideale plek voor rust, ontspanning en sportieve activiteiten.

De Jura is een gebergte aan de grens tussen Frankrijk en Zwitserland. Grote delen van het gebergte zijn bedekt met bossen. In deze streek leven de gemzen. Men kan bovendien excursies boeken om deze dieren te bekijken. Je kan in de Jura ook rondvaarten doen op één van de meren in het merengebied. Hou je meer van cultuur? Breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan het museum van diamantairs en pijpenmakers.

Op de camping kunnen de kinderen zich amuseren in het verwarmde zwembad met kinderbad. Daarnaast is er een tennisbaan en een groot sportveld. Kinderen kunnen zich nog uitleven in de ruime speeltuin en in de binnen animatie ruimte. Het restaurant op de camping staat bovendien regionaal bekend om haar heerlijke streekgerechten.

Je kan hier een verblijf boeken in een bungalowtent tot 6 personen. Het enige dat je zelf moet meebrengen voor een verblijf in deze vakantietent zijn keukenlinnen en beddengoed. Huisdieren zijn zeker ook welkom op de camping. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 241,- EUR

Meer informatie

 

Roompot Beauregard: adres

Deze kindvriendelijke camping Roompot Mesnois, Beauregard is te vinden op volgende adres:

F-30130 Mesnois
Jura
Frankrijk

Voor meer vakantieparken van Roompot verwijzen wij graag door naar onze pagina Roompot Vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.