Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Medemblik Nederland. Het heet Bungalowpark Zuiderzee. Het park ligt direct aan het Ijsselmeer. Het beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Medemblik. Ontdek bovendien wat de omgeving van Noord-Holland nog meer te bieden heeft.

Roompot Medemblik

Bungalowpark Zuiderzee, Nederland accommodaties

Bungalowpark Zuiderzee ligt vlak naast Medemblik. Wist je dat dit het oudste stadje is aan de Ijsselmeerkust? Medemblik is dan ook een prachtige stad. Je hebt er gezellig veel terrassen. Maar je kan er ook veel bijzondere historische gebouwen zien. Daarnaast ken ja bijvoorbeeld ook met de Museumstroomtram Hoorn-Medemblik een mooie tocht maken door het landschap. En om de vakantie af te sluiten is een bezoek aan het Zuiderzeemuseum een echte aanrader!

Hou je van watersport? Dan is dit vakantiepark een ideale keuze. Je kan er bijvoorbeeld vissen vangen vanaf je eigen aanlegsteiger. Maar je kan ook een sloep huren en het IJsselmeer verkennen. Natuurlijk is het mogelijk om je eigen boot mee te brengen. Je kan je boot trouwens aanleggen bij jouw bungalow.

Op amper 10 minuten wandelen van het park ligt het langgerekte recreatiegebied De Vooroever. Hier kan je heerlijk wandelen, fietsen, watersporten, picknicken, zwemmen en lekker luieren op het strand.

Je verblijft in dit vakantiepark in sfeervolle bungalows. Deze zijn geschikt voor ee bezetting tot 6 personen. Alle woningen zijn aan het water gelegen. Ze beschikken over een vaatwasser, eigen aanlegsteiger en WiFi (tegen betaling). Er is bovendien één parkeerplaats aanwezig aan iedere woning. Dit Roompot vakantiepark kan je al boeken vanaf 326,- EUR.

Meer informatie

Roompot Medemblik, Bungalowpark Zuiderzee: het adres

Het adres van dit vakantiepark Bungalowpark Zuiderzee is:

Oosterdijk 1
1671 HJ Medemblik
Noord-Holland
Nederland

Voor meer vakantieparken in Nederland verwijzen we jou dan ook graag door naar onze pagina ‘Vakantieparken in Nederland’.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.