Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Markelo, Nederland. Dit kleinschalige vakantiepark heet Finspark Herikerberg. Het ligt in een bosrijke en rustige omgeving. Het beschikt bovendien over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie door te brengen. Kortom ga onthaasten in Roompot Markelo. Ontdek bovendien wat de omgeving van Overijssel nog meer te bieden heeft.

Roompot Markelo

Finspark Herikerberg, Nederland: accommodaties

Het kleinschalige vakantiepark Finspark Herikerberg ligt aan de rand van een groot bos. De ruime, vrijstaande bungalows van het park zijn gebouwd met uit Finland afkomstige hout. Geloof het of niet maar bij de opbouw is er geen spijker, lijm of zaag aan te pas gekomen. De bungalows staan tevens midden in de natuur en zijn voorzien van een ruime tuin. Bovendien zijn ze door de vloerverwarming ook tijdens de winterperiode heerlijk warm.

Finspark Herikerberg wordt omringd door statige eiken. Deze natuurlijke wand houdt verkeerslawaai tegen. Zodat jij ten volle van de rust kan genieten. Met een beetje geluk kom je op het park zelfs een ree of vosje tegen.

De omgeving biedt volop mogelijkheden om eropuit te trekken. Zo kan je op de Herikerberg prachtige wandelingen maken. Maar je kan er ook hardlopen, paardrijden en fietsen. In de buurt vind je verschillende kastelen. Of je kan ook een bezoek brengen aan het Avonturenpark Hellendoorn.

Je verblijft er in een ruime vrijstaande bungalow voor een bezetting tot maximum 6 personen. Je kan bij je verblijf eventueel extra faciliteiten bijboeken. Dan denken we bijvoorbeeld aan huisdieren welkom of niet, de ligging van de woning,… Hiervoor kan een toeslag aangerekend worden. De parkeergelegenheid ligt centraal.

Meer informatie

Finspark Herikerberg, Roompot Markelo: het adres

Het adres van Roompot Markelo, Finspark Herikerberg:

Driebelterweg 2
7475 NA Markelo
Overijssel
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we dan ook graag door naar onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.